بهترین بازیکن جام جهانی، قرارداد جدید منچستر سیتی را نپذیرفت

گزارش‌ها از اسپانیا حاکی است رودری پس از رد پیشنهاد تمدید با منچسترسیتی، علاقه‌مند به بازگشت به فوتبال اسپانیا و پوشیدن پیراهن رئال مادرید شده است.
تصویر بهترین بازیکن جام جهانی، قرارداد جدید منچستر سیتی را نپذیرفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، رودری هافبک اسپانیایی منچسترسیتی و بهترین بازیکن جام جهانی ۲۰۲۶، تصمیم به جدایی از این باشگاه گرفته است. به گزارش رامون آلوارس خبرنگار اسپانیایی، او پیشنهاد تمدید قرارداد با سیتی را رد کرده و خواهان انتقال به رئال مادرید است.

رودری که در فینال جام جهانی ۲۰۲۶ به عنوان بهترین بازیکن زمین و کل مسابقات انتخاب شد، تا تابستان ۲۰۲۷ با سیتی قرارداد دارد. او از سال ۲۰۱۹ در سیتی حضور دارد و سابقه بازی در اتلتیکو مادرید و ویارئال را نیز در کارنامه خود دارد.

دستاوردهای رودری:

با منچسترسیتی: ۴ قهرمانی لیگ برتر، ۳ قهرمانی جام اتحادیه، ۲ قهرمانی جام حذفی، یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا، یک سوپرکاپ اروپا و یک جام جهانی باشگاه‌ها.

با تیم ملی اسپانیا: قهرمانی جام جهانی ۲۰۲۶، قهرمانی یورو ۲۰۲۴ و قهرمانی لیگ ملت‌های ۲۰۲۳.

رودری که در تابستان ۲۰۲۶ نیز به عنوان یازدهمین بازیکن تاریخ که موفق به کسب جام جهانی، لیگ قهرمانان و توپ طلا شده است، شناخته می‌شود، اکنون به دنبال چالش جدید در رئال مادرید است.

این انتقال در صورت نهایی شدن، می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین نقل‌انتقالات تابستانی باشد و تأثیر قابل توجهی بر فوتبال اسپانیا و اروپا خواهد داشت.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1344241

سازمان آگهی های پُرسون