سازمان جهانی بهداشت:

با وجود افزایش ابتلای به ابولا در آفریقا، خطر جهانی همچنان پایین است

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در کنفرانس مطبوعاتی خود در ژنو، ضمن بررسی آخرین وضعیت شیوع ویروس ابولا در قاره آفریقا، اعلام کرد که ریسک گسترش جهانی این بیماری در سطح پایینی قرار دارد.
تصویر با وجود افزایش ابتلای به ابولا در آفریقا، خطر جهانی همچنان پایین است

به گزارش سایت خبری پُرسون، تدروس در یک کنفرانس مطبوعاتی در ژنو گفت که شیوع ابولا که مرکز آن در جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC) است، تاکنون منجر به ۱۰۹۴ مورد گزارش شده از جمله ۲۷۷ مورد مرگ شده است. اوگاندا نیز ۲۰ مورد تایید شده از جمله دو مورد مرگ را ثبت کرده است.

تدروس گفت: با وجود تلاش‌ها برای افزایش اقدامات واکنشی و تقویت ظرفیت‌های نظارت و تشخیص بیماری، چالش‌های قابل توجهی همچنان باقی است و هشدار داد که «شیوع بیماری همچنان از واکنش پیشی می‌گیرد.»

وی گفت که ردیابی تماس‌ها همچنان پایین‌تر از سطح مورد نیاز است.

وی افزود که سیستم بهداشتی تحت فشار است، بسته شدن مرزها مانع تلاش‌های واکنش می‌شود و حوادث امنیتی همچنان ادامه دارد و بودجه همچنان ناکافی است.

به گزارش شینهوا، در همین حال، به گفته سازمان جهانی بهداشت، فرانسه یک مورد ابتلا به ابولا را گزارش کرده است که مربوط به یک کارمند مراقبت‌های بهداشتی سازمان مردم‌نهاد ALIMA است که اخیراً پس از مراقبت از بیماران ابولا از جمهوری دموکراتیک کنگو بازگشته است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1332137

سازمان آگهی های پُرسون