ونس وارد سوئیس شد

معاون رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه برای آغاز مذاکرات با ایران وارد سوئیس شد.
تصویر ونس وارد سوئیس شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، وبگاه شبکه خبری سی‌ان‌ان دقایقی پیش از ورود جی دی ونس معاون اول رئیس جمهور آمریکا خبر داد. این در حالی است که هیات ایران ساعاتی پیش تقریبا ساعت 10 به وقت محلی سوئیس وارد زوریخ شدند.

معاون ترامپ پیش از ترک واشنگتن در گفت وگو با خبرنگاران گفت: «مشتاقم مذاکرات فنی با نمایندگان ایران، پاکستان و قطر را آغاز کنیم. امیدواریم هم در پرونده هسته‌ای و هم آتش‌بس لبنان پیشرفت کنیم. این دو محور، مهمترین موضوعاتی است که به نظرم مورد توجه ما خواهند بود.»

همچنین هیات ایران به ریاست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در صدر هیاتی که عباس عراقچی وزیر امور خارجه او را همراهی می‌کند، وارد سوئیس شده است.

در همین حال این شبکه خبری گزارش داد که اولویت اصلی هیات ایرانیدر مذاکرات مساله لبنان است و قرار است که یک نشست اضطراری میان تهران و واشنگتن برای پرونده لبنان انجام شود.

منبع: ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1331862

سازمان آگهی های پُرسون