غریب‌آبادی:

مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه به اقدام اسرائیل به قطع کامل روابط خود با دبیرکل سازمان ملل متحد به دلیل قرار گرفتن نام ابن رژیم در فهرست سیاه خشونت جنسی عنوان کرد: مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد.
تصویر مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد

به گزارش سایت خبری پُرسون، کاظم غریب آبادی؛ در پیامی در شبکه ایکس نوشت:رژیم اسرائیل به‌جای پاسخ‌گویی به درج نهادهای وابسته به آن در فهرست سازمان ملل درباره خشونت جنسی در مخاصمات، دبیرکل سازمان ملل را هدف مجازات قرار داده که نشانه‌ای از همان الگوی خطرناک فرار از پاسخگویی با حمله به نهادهای بین‌المللی است.

کاظم غریب‌آبادی در این پست نوشت: در غزه و لبنان نیز آتش‌بس برای رژیم اشغالگر به توقف خشونت نینجامیده و به کشتار، بمباران، نقض حاکمیت و جابه‌جایی اجباری ادامه داده است.

خشونت جنسی در مخاصمات، هدف‌گیری غیرنظامیان و نقض آتش‌بس باید در چارچوب جنایات جنگی، جنایات علیه بشریت و مسئولیت بین‌المللی پیگیری شوند. مصونیت رژیم اشغالگر باید پایان یابد.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1280140

سازمان آگهی های پُرسون