فرماندار قزوین؛

انسجام مردم در جنگ اقتصادی ضروری است| زحمات موکب جهادی پیشگیری از وقوع جرم قابل تقدیر است

سیاوش طاهر خانی فرماندار شهرستان قزوین با اشاره به هدف قرار گرفتن اقتصاد توسط دشمن پس از ناکامی در عرصه‌های نظامی، بر لزوم حفظ انسجام مردم در جنگ اقتصادی تأکید کرد و از اجرای موکب جهادی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین قدردانی نمود.
تصویر انسجام مردم در جنگ اقتصادی ضروری است| زحمات موکب جهادی پیشگیری از وقوع جرم قابل تقدیر است

به گزارش سایت خبری پُرسون، از قزوین؛ سیاوش طاهرخانی در حاشیه سی و دومین شب برگزاری موکب جهادی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین که در شهر اقبالیه برگزار شد، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی، اقتصاد کشور را هدف قرار داده است و از شهروندان درخواست داریم با حفظ انسجام در این جنگ اقتصادی نیز دولت مردان را همراهی کنند.

وی با بیان اینکه این موکب جهادی، ابتکار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قزوین در اجرای برنامه‌های اجتماعی است، افزود: این گونه برنامه‌ها در راستای پیشگیری از وقوع جرم و ایجاد آرامش در جامعه بسیار مؤثر است.

طاهرخانی در خصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه مقابله با گرانی نیز گفت: جلسات و اقدامات مستمری در این زمینه صورت گرفته و توسط قرارگاه اقتصادی، تأمین، توزیع و قیمت اجناس بازار به طور مداوم توسط واحدهای نظارتی رصد می‌شود.

فرماندار شهرستان قزوین در پایان از دست‌اندرکاران برگزاری موکب جهادی پیشگیری از وقوع جرم تقدیر و تشکر کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1279787

سازمان آگهی های پُرسون