خبر برگزاری امتحانات نهایی به شکل مجازی کذب است

خبر برگزاری امتحانات نهایی به شکل مجازی از روز گذشته به نقل از یک نماینده مجلس در فضای مجازی منتشر شده است و حالا آموزش‌ و پرورش می‌گوید که صحت ندارد.
تصویر خبر برگزاری امتحانات نهایی به شکل مجازی کذب است

به گزارش سایت خبری پُرسون، «هیچ مصاحبه‌ای درباره مجازی شدن امتحانات نهایی انجام نداده‌ام» این را عضو کمیسیون آموزش‌ و تحقیقات مجلس محمدرضا احمدی می‌گوید.

این در حالی است که آموزش‌ و پرورش هم اعلام کرده است امتحانات نهایی به هیچ عنوان مجازی برگزار نمی‌شود.

با توجه به تأثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در کنکور، امتحانات نهایی الزاماً باید حضوری و به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود که آموزش‌ و پرورش اعلام کرده است، حداقل ۱۵ روز بعد از ایجاد شرایط امن و پایدار در کشور، این امتحانات را برگزار می‌کند.

بر اساس اعلام قبلی آموزش‌ و پرورش، در صورتی که شرایط کشور تا پایان تیر تغییر نکرده باشد، امتحانات پایان سال پایه‌های یازدهم و دوازدهم را برای فارغ‌التحصیلی از پایه‌ها برگزار می‌کند و امتحانات نهایی به قوت خود به شکل حضوری باقی خواهد ماند.

منبع: فارس

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1279719

سازمان آگهی های پُرسون