توقیف کشتی ایرانی در اوج حساسیت مذاکرات با آمریکا رخ داد

وزارت خارجه چین امروز (دوشنبه) یورش ارتش آمریکا به کشتی باری ایرانی در آب‌های عمان را محکوم کرد و گفت که این اتفاق در زمانی رخ داده که مذاکرات ایران و آمریکا در مرحله‌ای حساس قرار دارد.
تصویر توقیف کشتی ایرانی در اوج حساسیت مذاکرات با آمریکا رخ داد

به گزارش سایت خبری پُرسون، وزارت امور خارجه چین امروز (دوشنبه) توقیف کشتی باری ایرانی در آب‌های عمان به دست ارتش آمریکا را محکوم کرد و گفت که نگران توقیف این کشتی باری ایرانی به نام «توسکا» است.

پیش از این،‌ سنتکام ویدیویی از سه بار حمله به اتاق موتور این کشتی ایرانی که منجر به آتش‌سوزی شد، و در ادامه، یورش نیروهای آمریکایی به سمت آن و توقیف آن منتشر کرده بود.

براساس گزارش شبکه خبری العربیه، وزارت خارجه چین همچنین اشاره کرد که مذاکرات ایران و آمریکا در مرحله حساسی قرار دارد و افزود: «ما نقش سازنده‌ای در مذاکرات ایران و آمریکا ایفا خواهیم کرد.»

امروز سخنگوی وزارت امور خارجه ایران درباره دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد اظهار کرد که تصمیمی در این رابطه اتخاذ نشده است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1216966

سازمان آگهی های پُرسون