پسکوف:

امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز باشد

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، ضمن ابراز امیدواری نسبت به موفقیت مذاکرات احتمالی میان ایران و آمریکا، خواستار توقف فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد. وی با اشاره به پیامدهای اقتصادی گسترده جنگ برای جهان، نسبت به گسترش دامنه درگیری به دریای خزر هشدار داد و این منطقه را خط قرمز روسیه اعلام کرد. پسکوف همچنین حملات ۹ اسفند آمریکا و اسرائیل علیه ایران را محکوم کرد.
تصویر امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز باشد

به گزارش سایت خبری پُرسون، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در گفت‌وگو با برنامه خبری «وستی» با اشاره به پیگیری مستمر تحولات مربوط به تجاوزات آمریکایی-صهیونیستی توسط مسکو، بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در غرب آسیا تأکید کرد و گفت: «این جنگ باید متوقف شود».

وی افزود: «ما صمیمانه امیدواریم که گزارش‌ها در مورد مذاکرات میان ایران و آمریکا واقعیت داشته باشند، زیرا هر اقدامی که بتواند به برقراری صلح کمک کند، شایسته حمایت کامل ماست.»

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از سخنان خود به پیامدهای اقتصادی جنگ افروزی آمریکا و رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: «ارزیابی عواقب این درگیری برای اقتصاد جهان دشوار است، اما با توجه به گستردگی جغرافیایی آن، این پیامدها مثبت نخواهند بود.»

جنگ افروزی آمریکایی-صهیونیستی در تاریخ ۹ اسفند با اجرای حملات علیه اهدافی در ایران از جمله تهران کلید زده شد که منجر به وارد آمدن خسارات و شهادت مقام‌های نظامی و مردم شد . در جریان این حملات، آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند .

کرملین همچنین نسبت به خطر گسترش دامنه درگیری به دریای خزر هشدار داد.

پسکوف تأکید کرد که روسیه هرگونه سناریویی که منجر به سرریز شدن جنگ به این منطقه شود را «بسیار منفی» ارزیابی می‌کند و آن را خط قرمز خود می‌داند .

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1215255

سازمان آگهی های پُرسون