جهش کیفیت بذر در ایلام؛

۹۹ درصد برنامه بذری استان تأمین شد

در نشست کمیته فنی بذر استان ایلام اعلام شد کیفیت بذور تولیدی استان در ارزیابی‌های رسمی به‌طور محسوسی ارتقا یافته و ایلام در سال ۱۴۰۴ بیش از ۹۹ درصد برنامه بذری خود را تأمین کرده است.
تصویر ۹۹ درصد برنامه بذری استان تأمین شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، معاون تحقیقات کنترل گواهی بذر مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور اظهار کرد: ارتقای کیفیت بذور تولیدی استان در آمارها و ارزیابی‌های کرت‌های مرجع مؤسسه کاملاً مشهود است و این موفقیت با وجود محدودیت امکانات، نشان‌دهنده تلاش ارزشمند مجموعه‌های اجرایی استان است.

عنایت رضوانی امروز چهارشنبه ۶ اسفند در کمیته فنی بذر استان ایلام با قدردانی از همگرایی ایجادشده در استان اظهار کرد: مؤسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور از این روند حمایت کرده و بر استمرار همدلی و رعایت ضوابط و استانداردها توسط تمامی فعالان حوزه تولید بذر تأکید دارد.

عباس زارعیان رئیس بخش ارزیابی فنی و بازرسی مزارع موسسه گفت: مقوله‌ تولید بذر در استان ایلام به‌دلیل تکثر ومیزان تولید اهمیت دارد به گونه‌ای در سال ۱۴۰۴ استان ایلام بیش از ۹۹درصد برنامه‌ی بذری خود را تأمین کرده است .

وی افزود: تولید بذر به سه ضلع تولید بذر یعنی پیمانکار تولید،تجهیزات و امکانات فرآوری بذر و فرآوری کننده وابسته است.

رئیس بخش ارزیابی فنی و بازرسی مزارع بذر موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال کشور افزود: مدیران فنی شرکت‌ها ضرورت دارد به شرح وظایف قانونی خود که توسط قانون‌گذار نگارش شده، دقت کافی داشته باشند.

علی نجفی‌فر رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام نیز در این نشست تلاش‌های دو سال اخیر واحد ثبت و گواهی بذر استان را با وجود محدودیت امکانات، اقدامی ارزشمند در راستای حمایت از کشاورزان و تأمین بذور استاندارد دانست و اظهار کرد: این مجموعه با توانمندی، تعهد و روحیه جهادی توانسته است وظایف مهم و دشواری را در مسیر ارتقای کیفیت بذر به سرانجام برساند که جای تقدیر دارد.

حجت بخشوده مسئول واحد ثبت و گواهی بذر و نهال استان، گزارشی از وضعیت تولید بذر در دو سال گذشته و روند تولید در سال زراعی جاری ارائه داد و به اقدامات انجام‌شده برای ارتقای کیفیت بذور تولیدی توسط شرکت‌های تولید و فرآوری بذر استان و همچنین چالش‌ها و موانع موجود اشاره کرد.

حشمت‌الله زرین‌جوب معاون بهبود تولیدات گیاهی استان با اشاره به فراهم بودن زیرساخت‌های کمی در حوزه تولید بذر گفت: در سال‌های گذشته نیاز جدی به ارتقای کیفیت بذور تولیدی وجود داشت که با همکاری و هم‌افزایی مجموعه‌های مرتبط و تلاش‌های واحد ثبت و گواهی بذر و نهال استان، در دو فصل زراعی اخیر شاهد تحول قابل توجهی در کیفیت بذور تولیدی و افزایش رضایتمندی کشاورزان بوده‌ایم.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1203638

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون