سنتکام تصاویر رزمایش مشترک نیروهای آمریکایی در عربستان و قطر را منتشر کرد

فرماندهی مرکزی ایالات متحده (سنتکام) مجموعه‌ای از تصاویر مربوط به تمرین‌ها و رزمایش‌های مشترک نیروهای خود با متحدان منطقه‌ای در عربستان سعودی و قطر را که در اوایل فوریه انجام شد، منتشر نمود.

تصویر سنتکام تصاویر رزمایش مشترک نیروهای آمریکایی در عربستان و قطر را منتشر کرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام امروز (شنبه) در حساب کاربری خود در پلتفرم ایکس اعلام کرد، تفنگداران دریایی و ملوانان آمریکایی مستقر در خاورمیانه در کنار نیروی دریایی عربستان در رزمایش موسوم به مدافع نیلی، با هدف تقویت توان هماهنگی عملیاتی و ارتقای مهارت‌های رزمی مشترک، شرکت کردند.

به گزارش سایت شبکه خبری روسیا الیوم، در قطر نیز جمعی از نظامیان آمریکایی در کنار همتایان قطری خود در یک رژه نظامی در پایگاه هوایی العدید شرکت کردند.

این رژه توسط گردان ۲۵ سیگنال‌های راهبردی ارتش آمریکا ترتیب داده شده بود. شرکت‌کنندگان در این رژه که به مناسبت سالروز تاسیس این گردان برگزار شد، کیسه‌های سنگین را ۲۵ کیلومتر حمل کردند.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1202949

سازمان آگهی های پُرسون