در جلسه هیأت عالی جذب تاکید شد؛

دسترسی فوری اساتید به اینترنت ضروری است

سیصد و شصت‌ونهمین جلسه هیأت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر ضرورت اینترنت ثابت برای اساتید دانشگاه‌ها برگزار شد و مکاتبه فوری با مراجع ذی‌صلاح مصوب گردید.
تصویر دسترسی فوری اساتید به اینترنت ضروری است

به گزارش سایت خبری پُرسون، سیصد و شصت‌ونهمین جلسه هیأت عالی جذب، به ریاست دکتر محمدعلی کی‌نژاد و با حضور اعضای هیأت عالی جذب در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای جلسه و پیش از دستور، ۱۲ پرونده متقاضیان مشمول ماده ۱۵ که پیش‌تر در کارگروه‌های ویژه بررسی شده بودند، مطرح و مورد تأیید اعضا قرار گرفت.

همچنین با توجه به ضرورت دسترسی اساتید دانشگاه‌ها به اینترنت در ادامه جلسه، اعضا تصویب کردند که مؤسسات غیرانتفاعی در صورت لزوم می‌توانند با رعایت ضوابط و طی فرایندهای قانونی، از اعضای هیأت علمی بازنشسته با مرتبه استادیار استفاده کنند.

در بخش دیگری از جلسه، دکتر حسینعلی قبادی، رئیس مرکز جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارشی از نحوه تخصیص مجوزهای صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور برای فراخوان سال ۱۴۰۴ ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد: با تهاتر مجوزهای فراخوان سال‌های ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۲، در مجموع ۱۳۴۵ مجوز برای تأییدشدگان فراخوان ۱۴۰۴ صادر خواهد شد. همچنین مقرر شد متقاضیان جذب هیأت علمی که در حال طی فرایند بررسی در هیأت مرکزی جذب هستند و هنوز ردیف استخدامی دریافت نکرده‌اند، از سوی دانشگاه‌ها تمدید قرارداد شوند و ردیف استخدامی آنان حداکثر تا پایان بهمن‌ماه صادر گردد.

در ادامه، دکتر لاله عسگری، رئیس اداره نظارت و برنامه‌ریزی هیأت عالی جذب گزارشی از ارزیابی الکترونیکی فراخوان سال ۱۴۰۲ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ارائه و به آسیب‌ها و پیشنهادهای موجود در فرایند جذب اشاره کرد. سپس گزارش ارزیابی الکترونیکی فراخوان ۱۴۰۲ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز مطرح شد. در این خصوص مقرر گردید گزارش‌ها از طریق مرکز جذب به دانشگاه‌های مربوطه ارسال و اقدامات لازم برای رفع نواقص انجام شود.

در پایان جلسه، وضعیت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی شامل دانشگاه و مؤسسات آموزش عالی گنبدکاووس، علوم پزشکی ارومیه، علوم پزشکی بجنورد، علوم پزشکی جهرم، علوم پزشکی فسا، فناوری‌های نوین آمل، علوم پزشکی آزاد اسلامی، دانشگاه صنعتی شریف، علوم پزشکی رفسنجان، علوم پزشکی شیراز و علوم پزشکی بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1170724

سازمان آگهی های پُرسون