رئیس پارلمانی چین:

فقط با همکاری مشترک چالش‌های جهانی حل می‌شود

در حاشیه شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA)، حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با یانگوان ژو، رئیس گروه پارلمانی چین، دیدار و درباره همکاری‌های دوجانبه و بین‌المللی گفتگو کرد. دو طرف بر اهمیت صلح جهانی، احترام به قوانین بین‌المللی و توسعه همکاری‌های علمی و محیط‌زیستی تأکید کردند.
تصویر فقط با همکاری مشترک چالش‌های جهانی حل می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، یانگوان ژو رئیس گروه پارلمانی چین در اجلاس APA، صبح امروز (یک شنبه ۵ بهمن ۱۴۰۴) در حاشیه شانزدهمین نشست مجمع عمومی مجالس آسیایی با حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و درباره ابعاد مختلف همکاری‌های دوجانبه و بین‌المللی گفتگو کرد.

حاجی‌بابایی در این دیدار با ابراز امیدواری برای برداشته شدن گامی بلند در مسیر صلح جهانی توسط مجمع مجالس آسیایی، از مواضع سازنده چین در صحنه بین‌المللی قدردانی کرد و گفت: مواضع چین برای ایجاد صلح و ثبات در جهان بسیار مؤثر است. همان‌طور که حفظ محیط‌زیست برای مردم حیاتی است، قانون‌گرایی و احترام به قوانین بین‌المللی نیز اهمیتی بنیادین دارد؛ موضوعی که متأسفانه رئیس‌جمهور آمریکا به آن متعهد نیست و با اقدامات خود حتی محیط‌زیست را نیز آلوده کرده است.

وی با تاکید بر ضرورت احترام به همه ملت‌ها و فرهنگ‌های دنیا، تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این مجمع ایجاد صلح است و همه باید کمک کنیم تا صلح جهانی پایدار بماند. احترام به قانون و ملت‌ها وظیفه‌ای همگانی است و امیدواریم مجمع عمومی در این دوره، مواضع روشن و شفافی را در این زمینه‌ها اتخاذ کند.

رئیس گروه پارلمانی چین در APA: چالش‌های بین‌المللی و تغییرات اقلیمی تنها از مسیر همکاری‌های مشترک قابل حل است

در ادامه این دیدار، رئیس گروه پارلمانی چین در مجمع مجالس آسیایی که خود را محقق و دانشمندان علوم محیط‌زیست معرفی کرد، با اشاره به همکاری‌های خوب پکن و تهران در حوزه‌های کشاورزی و محیط‌زیست، گفت: چالش‌های بین‌المللی و تغییرات اقلیمی تنها از مسیر همکاری‌های مشترک قابل حل است. ما بر این باوریم که به دلیل داشتن زمین و دنیای مشترک، باید نهایت تلاش خود را برای همکاری‌های احترام‌آمیز به کار ببندیم.

وی با تاکید بر احترام عمیق چین به تنوع فرهنگی و پیشینه تاریخی ملت‌ها، به ویژه ایران، افزود: ما در قالب «سازمان بین‌المللی دانش» که وظیفه ترویج همکاری‌ها در چهارچوب ابتکار «کمربند و راه» را بر عهده دارد، همکاری‌های نزدیکی با دانشمندان ایرانی داریم. از جمله این همکاری‌ها مقابله با چالش بین‌المللی مقاومت میکروبی است که با مشارکت ایران در حال پیگیری است.

رئیس گروه پارلمانی چین در APA در پایان با ابراز تمایل برای پذیرش و میزبانی از دانشجویان و اساتید جوان ایرانی جهت توسعه همکاری‌های علمی، خاطرنشان کرد: ما بی‌صبرانه آماده همکاری همه‌جانبه با ایران هستیم و امیدواریم روند تبادلات فناوری و همکاری‌های دوستانه میان دو کشور در آینده با قدرت بیشتری ادامه یابد.

وی همچنین با اشاره به خاطرات و علایق شخصی خود، از میهمان‌نوازی و همکاری‌های صمیمانه طرف ایرانی قدردانی کرد.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1160384

سازمان آگهی های پُرسون