صندوق بازنشستگی کشور:

سلامت بازنشستگان در اولویت؛ ۲ همت دیگر به بیمه‌های درمانی پرداخت شد

صندوق بازنشستگی کشوری با پرداخت ۲ هزار میلیارد تومان به بیمه ملت و دانا، مطالبات درمانی بازنشستگان سال‌های ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ را تسویه کرد.
تصویر سلامت بازنشستگان در اولویت؛ ۲ همت دیگر به بیمه‌های درمانی پرداخت شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، علاءالدین ازوجی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری اظهار کرد: در راستای حمایت از سلامت بازنشستگان عزیز و تسریع در پرداخت مطالبات درمانی، در هفته گذشته مبلغ یک هزار میلیارد تومان به بیمه ملت و یک هزار میلیارد تومان نیز به بیمه دانا پرداخت شد.

وی افزود: این پرداخت‌ها که هفته گذشته انجام شده، به منظور تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد و همچنین مطالبات بازنشستگان تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان سال‌های 1403 و 1404 صورت گرفته و بیشترین سهم این منابع به پرداخت مطالبات مستقیم بازنشستگان اختصاص خواهد یافت.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: سایر مطالبات نیز براساس عملکرد شرکت‌های بیمه‌گر در تسویه به‌ موقع و مطلوب هزینه‌های درمانی بازنشستگان، به صورت مستمر و منظم پرداخت می‌شود تا خللی در روند ارائه خدمات درمانی ایجاد نشود.

ازوجی خاطرنشان کرد: صندوق بازنشستگی کشوری با جدیت پیگیر بهبود کیفیت خدمات بیمه تکمیلی درمان و صیانت از حقوق بازنشستگان محترم بوده و این روند حمایتی با همکاری شرکت‌های بیمه‌گر ادامه خواهد داشت.

شایان ذکر است که در ماه گذشته نیز یک هزار و 500 میلیارد تومان از مطالبات شرکت های بیمه ملت و دانا پرداخت شده بود که به حساب بازنشستگان مربوطه و مراکز درمانی طرف قرارداد واریز شده است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1138808

سازمان آگهی های پُرسون