به گزارش سایت خبری پُرسون، دیدار تیمهای تراکتور و پیکان در چارچوب دیدارهای هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال کشورمان در حالی از ساعت 15:30 امروز (یکشنبه) در ورزشگاه شهید سلیمانی (بنیان دیزل) تبریز به مصاف هم میروند که بلیت فروشی این دیدار برای بانوان انجام میشود.
در حالی که پیش از این مقرر شده بود بلیتفروشی دیدار دو تیم فقط برای آقایان صورت گیرد و تعدادی از بلیتهای این بازی نیز به فروش رفته بود، باشگاه تراکتور در کمتر از 24 ساعت مانده به آغاز بازی، اعلام کرد که بلیتفروشی فقط برای بانوان انجام خواهد شد.
بلیت آقایان برای بازی بعدی رزرو شد
باشگاه تراکتور پس از تغییر سیاست حضور هواداران آقا و خانم در ورزشگاه شهید سلیمانی تبریز، اعلام کرد که بلیتهای خریداری شده توسط آقایان برای بازی با پیکان، برای دیدار بعدی تراکتور رزرو خواهد شد.
اینکه منظور باشگاه تراکتور از بازی بعدی، دیدار این تیم در جام حذفی مقابل پرسپولیس یا بازی با الدحیل در لیگ نخبگان و یا بازی بعدی لیگ برتر در ورزشگاه خانگی سرخپوشان تبریزی است، هنوز مشخص نیست.
تعیین کف قیمت بلیت برای بانوان به مناسبت روز مادر
باشگاه تراکتور برای جلب رضایت بانوان و حمایت آنها، اعلام کرده است که در راستای ارج نهادن و گرامیداشت روز مادر و روز زن و به منظور قدردانی از بانوان هواداری که همواره در سرما و گرما حامی تیم تراکتور بودهاند، کف قیمت بلیت برای دیدار تراکتور و پیکان در نظر گرفته شده و قیمت بلیت 150 هزار تومان تعیین شده است.
منبع: تسنیم