از تریبون نماز جمعه شهرستان بناب مطرح شد:

آمریکا؛ حامی داعش، عامل شهادت سلیمانی و ناقض قطعنامه سازمان ملل است

آیت الله سیدی، خطیب جمعه بناب، در خطبه‌های این هفته با لحنی قاطع، پرونده سیاه تقابل آمریکا با ملت ایران را از جنگ تحمیلی تا ترور سردار سلیمانی و دانشمندان هسته‌ای گشود و این اقدامات را بخشی از یک پروژه جهانی نفاق دانست. همزمان، وی رویداد ورزشی اخیر در کیش را «نمایش برهنگی و بی‌حیایی» خواند و برگزاری آن را توهینی آشکار به خون شهدا تلقی کرد و تأکید نمود که «حجاب، کرامت زن ایرانی است» و ملت تحت رهبری واحد، در برابر این پروژه‌های فرهنگی و امنیتی، متحد خواهد ایستاد.
تصویر آمریکا؛ حامی داعش، عامل شهادت سلیمانی و ناقض قطعنامه سازمان ملل است

به گزارش سایت خبری پُرسون، از تبریز؛ آیت‌ الله سید باقر سیدی بنابی، امام جمعه و خطیب نماز جمعه این هفته شهرستان بناب، در خطبه‌های خود به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال سیاست‌های دوگانه غرب و افشای نقش آمریکا به عنوان منشأ اصلی خشونت در جهان پرداخت و شدیدترین انتقاد را متوجه هنجارشکنی‌های داخلی دانست.

تناقض غرب در مقابله با خشونت

آیت‌الله سیدی در ابتدای خطبه، با اشاره به روز جهانی عاری از خشونت و افراط‌گری که در سال ۱۳۹۳ با پیشنهاد ایران به تصویب مجمع عمومی سازمان ملل رسید، اظهار داشت: این نامگذاری ظاهری خوشایند دارد، اما در عمل، کشورهایی که خود از اصلی‌ترین عاملان خشونت در جهان هستند، چنین مصوباتی را تصویب می‌کنند.

وی با تأکید بر کارنامه سیاه آمریکا، تصریح کرد: آمریکا که ادعای مبارزه با تروریسم را دارد، خود خطرناک‌ترین گروه‌های خشونت‌طلب مانند داعش را ایجاد و حمایت کرده است. جنایات این کشور در سراسر جهان، از جنگ‌های ویرانگر تا ترور شخصیت‌های بی‌گناه، گواه این مدعاست.

خطیب نماز جمعه بناب همچنین جنایات آمریکا و متحدانش علیه ملت ایران را یادآور شد و گفت: ملت با بصیرت، غیرت و مقاومت، در برابر تمامی این توطئه‌ها هشت سال جنگ تحمیلی، ترور دانشمندان هسته‌ای، ترور سردار سلیمانی و ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایران؛ ایستاده و توطئه‌های دشمن را بی‌اثر کرده است.

امام جمعه بناب و نمازجمعه بنا و خطیب نماز جمعه شهر بناب

محکومیت قاطع هنجارشکنی فرهنگی کیش

آیت‌الله سیدی در بخش دیگری از خطبه‌های خود، با اشاره به برگزاری یک رویداد ورزشی در جزیره کیش، این حرکت را اقدامی سازمان‌یافته دانست که در راستای پروژه‌های فرهنگی دشمنان تعریف می‌شود.

خطیب نماز جمعه شهرستان بناب با لحنی قاطع فرمودند: این اقدام، نمایش برهنگی و بی‌حیایی توصیف کرد و گفت: این اقدام، توهین به ارزش‌های دینی، هویت فرهنگی و خون شهداست. حجاب بخش جدایی‌ناپذیر از کرامت و نجابت زن ایرانی است و مسئولان باید با سازمان‌دهندگان چنین برنامه‌هایی برخورد قاطع کنند.

اتحاد ملی و تسلیم‌ناپذیری ملت ایران

وی اتحاد و همبستگی بی‌سابقه مردم ایران را عامل اصلی شکست طرح‌های دشمن خواند و تصریح کرد: حتی فتنه‌های داخلی و حوادثی مانند برخی رویدادهای ورزشی، نتوانست خللی در اراده ملت ایران ایجاد کند. مردم در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری، از تمامی آزمون‌ها سربلند بیرون آمده‌اند.

آیت‌الله سیدی در پایان با اشاره به پیام عزت و تسلیم‌ناپذیری ملت ایران، خطاب به دشمنان گفت: ملت ایران آماده هرگونه آزمونی است و همان‌گونه که در جنگ دوازده روزه و دیگر مقاطع تاریخی ثابت کرد، در برابر زورگویی تسلیم نخواهد شد.

امام جمعه شهرستان بناب در پایان با دعا برای نابودی دشمنان اسلام و پیروزی جبهه مقاومت، خطبه‌های خود را به پایان برد.

منبع: پُرسون

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1116813

سازمان آگهی های پُرسون