به گزارش سایت خبری پُرسون، پورمحمدی در نشست امروز کمیسیون برنامه و بودجه گفت: طبق قانون جدید مجلس، بودجه سالانه باید بدون احکام ارائه شود. لایحه الحاق (۳) در دستور کار قرار دارد تا احکام موردنیاز در همان لایحه گنجانده شود و بودجه سال آینده مبتنی بر آن تدوین شود.
راهکارهای ارائه بهموقع لایحه
رئیس سازمان برنامه و بودجه مجلس افزود: اگر به هر دلیلی لایحه الحاق (۳) در زمان مناسب تعیینتکلیف نشود، راهکارهایی برای ارائه بهموقع لایحه بودجه ۱۴۰۵ به صحن علنی مجلس بررسی شد تا هیچ تأخیری در فرآیند بودجه رخ ندهد.
شفافیت در درآمد و هزینهها
وی با اشاره به بخش دیگر مباحث جلسه گفت: اعداد و ارقام مربوط به درآمدها و هزینههای دولت ارائه شد تا نمایندگان دقیقاً بدانند چه میزان از درآمدها تحقق یافته، کدام بخش محقق نشده و چه هزینههایی پرداخت شده است.
کنترل کسری و اولویتبندی طرحها
پورمحمدی خاطرنشان کرد: با استفاده از تجربه عملکرد هشتماهه امسال، بودجه سال آینده باید به گونهای تدوین شود که با کسری مواجه نشود. اولویتبندی طرحها، حذف ردیفهای غیرضروری و تعادل بین دخل و خرج دولت از جمله موضوعات اصلی بررسی شده است.
منبع: ایرنا