زلزله ۴.۵ ریشتری جزیره تنب بزرگ را لرزاند

عصر امروز زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۵ ریشتر جزیره تنب بزرگ در استان هرمزگان را لرزاند. این زلزله در عمق ۱۰ کیلومتری زمین و در ساعت ۱۶:۱۰:۵۵ به ثبت رسیده است.
تصویر زلزله ۴.۵ ریشتری جزیره تنب بزرگ را لرزاند

به گزارش سایت خبری پُرسون، بر اساس گزارش شبکه‌های لرزه‌نگاری مرکز لرزه‌نگاری کشوری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۵ ریشتر عصر امروز (۱۳ آبان‌ماه) در ساعت ۱۶:۱۰:۵۵ جزیره تنب بزرگ در استان هرمزگان را لرزاند.

این زمین‌لرزه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داده است.

مختصات و موقعیت کانون زلزله

به گزارش مرکز لرزه‌نگاری، مختصات این زمین‌لرزه ۲۵.۷۳ درجه عرض جغرافیایی و ۵۶.۰۵ درجه طول جغرافیایی ثبت شده است.
کانون این زلزله در ۹۵ کیلومتری جزیره تنب بزرگ، ۱۰۲ کیلومتری جزیره ابوموسی و ۱۱۷ کیلومتری سوزا در استان هرمزگان قرار داشته است.

گزارشی از خسارت تاکنون اعلام نشده

تا لحظه انتشار این خبر، گزارشی از خسارت‌های احتمالی این زمین‌لرزه از سوی نهادهای مسئول اعلام نشده است. تیم‌های ارزیاب مدیریت بحران در حال بررسی منطقه هستند.

منبع: اقتصاد نیوز

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1092460

سازمان آگهی های پُرسون