توقف همه قطارها دوباره در ایستگاه نیشابور برقرار می‌شود

مدیرکل راه‌آهن خراسان اعلام کرد که توقف همه قطارها در ایستگاه نیشابور مطابق برنامه‌های ابلاغی و با توجه به مطالبه مردم، پیش‌بینی شده است.
تصویر توقف همه قطارها دوباره در ایستگاه نیشابور برقرار می‌شود

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ مصطفی نصیری‌ورگ، مدیرکل راه‌آهن خراسان، در حاشیه بازدید از طرح احداث زیرگذر شادیاخ گفت: اوایل مردادماه سال جاری، ۲۰ درصد توقف قطارها در ایستگاه نیشابور حذف شد و ۸۰ درصد همچنان توقف داشتند، اما با توجه به درخواست مردم و پیگیری مسئولان، توقف همه قطارها مطابق ریزبرنامه‌های راه‌آهن باز خواهد گشت.

وی افزود: «۷۰ درصد قطارهای بین‌شهری در محور خراسان سیر دارند و گذرگاه نیشابور به‌عنوان تنها گذرگاه همسطح ریلی تهران-مشهد نیازمند توجه ویژه است.

مدیرکل راه‌آهن خراسان در خصوص روند تکمیل زیرگذر شادیاخ توضیح داد: بخش اجرایی مربوط به راه‌آهن به پایان رسیده و چهار باکس پیش‌ساخته نصب شده است. ادامه کار بر عهده شهرداری و پیمانکار است و با تکمیل رمپ ورودی و مسیر زیرگذر، زودتر برای استفاده شهروندان آماده خواهد شد.

او با اشاره به اهمیت ایمنی مسیرهای ریلی گفت: «گذرگاه رحمت (کشتارگاه) نیشابور باید به صورت غیرهمسطح احداث شود تا تردد آسان‌تر و ایمنی قطارها و شهروندان افزایش یابد.» نصیری‌ورگ یادآور شد که گذرگاه عمار یاسر نیز پیش‌تر به صورت غیرهمسطح درآمد و زیرگذر فردوسی بزرگ‌ترین زیرگذر ریلی کشور است.

در حال حاضر، ۲۳ ایستگاه راه‌آهن در شبکه ریلی خراسان فعال هستند.

منبع: ایرنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091563

سازمان آگهی های پُرسون