سرانه دانش‌آموزی امسال سه برابر شد

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش از افزایش سرانه دانش‌آموزی به نزدیک ۱۱ هزار میلیارد تومان، رشد بودجه آموزش و پرورش به بیش از ۱۰ درصد بودجه کشور و پرداخت ۵۱ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های پیشین خبر داد.
تصویر سرانه دانش‌آموزی امسال سه برابر شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، علی فرهادی، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان اعلام کرد که سرانه دانش‌آموزی از ۱,۹۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ به حدود ۱۱ هزار میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافته است. وی افزود: «در سال ۱۴۰۲ کمتر از ۶۰ درصد بودجه تخصیص یافته بود، اما این عدد در سال ۱۴۰۳ به ۴,۹۰۰ میلیارد تومان رسید و امسال به تقریباً ۱۱ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.»

تراز نیروی انسانی مثبت و عدالت آموزشی

فرهادی با اشاره به تراز نیروی انسانی وزارت آموزش و پرورش گفت: «در مهرماه امسال نسبت به سال قبل، تراز نیروی انسانی مثبت ۳۵ هزار نفر بوده است.» وی همچنین به توجه دولت چهاردهم به عدالت آموزشی اشاره کرد و آن را یک فرصت مهم دانست.

پرداخت بدهی‌ها و افزایش سهم بودجه

وی تصریح کرد: «رشد بودجه کل کشور نسبت به سال گذشته حدود ۳۸ درصد بوده، اما رشد بودجه آموزش و پرورش ۶۷ درصد و سهم این نهاد از بودجه کشور پس از چند سال به بالای ۱۰ درصد رسید.» معاون وزیر افزود که در یک سال گذشته هیچ بدهی جدیدی ایجاد نشده و حداقل ۵۱ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های قبلی پرداخت شده است.

توسعه آموزش معلمان و مراکز رفاهی

فرهادی به برنامه‌های وزارتخانه برای آموزش معلمان در زمینه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: «سند جامع هوش مصنوعی و آموزش معلمان از دغدغه‌های جدی وزیر است و برای معلمان دوره متوسطه آموزش‌های ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.»
وی همچنین افزود: «در یک سال گذشته حدود ۳۵۰ میلیارد تومان برای مراکز رفاهی و درمانی فرهنگیان اختصاص یافته و قرارداد بیمه تکمیلی معلمان از ۹۶۵ هزار تومان به ۷۵۰ هزار تومان کاهش یافته است. ضمن اینکه شش هزار میلیارد تومان مزایای جانبی فرهنگیان تصویب شد.»

تربیت هدفمند و پروژه‌های استان کرمان

معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت تعلیم و تربیت هدفمند اظهار کرد: «تربیت دانش‌آموزانی مانند حاج قاسم نیازمند زمان است و اگر در زمان مناسب صورت نگیرد، جبران آن دشوار خواهد بود.»
وی از پروژه‌های استان کرمان خبر داد و گفت: «کرمان بیشترین مدارس شبانه‌روزی را دارد، فاز دوم درمانگاه فرهنگیان کرمان با هزینه ۸ میلیارد تومان تا دو ماه آینده قابل بهره‌برداری خواهد بود و محوطه‌سازی اردوگاه شهید باهنر نیز در دستور کار است.»

تأمین شیر مدارس، شاخص عدالت آموزشی

فرهادی در پایان یادآور شد: «با دستور رئیس‌جمهور، تأمین شیر مدارس در بودجه امسال گنجانده شده و این موضوع یکی از شاخصه‌های مهم عدالت آموزشی است.»

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1068612

سازمان آگهی های پُرسون