ورودی کویر مرنجاب و سیازگه رایگان شد

رئیس اداره میراث فرهنگی آران و بیدگل از رایگان شدن ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در روزهای پنجشنبه و جمعه به مناسبت هفته گردشگری خبر داد.
تصویر ورودی کویر مرنجاب و سیازگه رایگان شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ محمدجواد عبدلی شامگاه چهارشنبه در نشست با فعالان گردشگری شهرستان آران و بیدگل اظهار کرد: ظرفیت های گردشگری آران و بیدگل باید به همه مردم ایران و جهان معرفی شود.

وی کویر را یک پتانسیل بالقوه برای توسعه گردشگری شهرستان دانست و ابراز کرد: به مناسبت فرارسیدن هفته گردشگری ورود گردشگران به مرنجاب و کویر سیازگه در شهرستان آران و بیدگل در روزهای پنج شنبه و جمعه رایگان شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان آران و بیدگل تصریح کرد: همچنین ورودیه شهر زیرزمینی نوش‌آباد در روز پنجشنبه (۱۰ مهرماه) رایگان و در روز جمعه (۱۱ مهرماه) به صورت نیم‌بها محاسبه خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم ساماندهی کویر مرنجاب خاطرنشان کرد کرد: یکی از مهمترین دغدغه های گردشگران جاده مرنجاب است که عملیات بهسازی آن آغاز شده است.

عبدلی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی مرنجاب خاطرنشان کرد: این جشنواره از ۲۳ تا ۲۵ مهرماه سال جاری با محورهای گردشگری مذهبی، فرهنگی، طبیعی و تاریخی و همچنین موضوع فرش برگزار می‌شود.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1058389

سازمان آگهی های پُرسون