ابوالفضل جلالی:

شرمنده هواداران استقلال شدیم

ابوالفضل جلالی پس از شکست یک بر صفر استقلال مقابل المحرق بحرین، از هواداران عذرخواهی کرد و گفت تیم در این دیدار موقعیت‌های زیادی داشت اما نتوانست از آنها استفاده کند.
تصویر شرمنده هواداران استقلال شدیم

به گزارش سایت خبری پُرسون، ابوالفضل جلالی، مدافع تیم فوتبال استقلال، پس از شکست یک بر صفر مقابل المحرق بحرین اظهار داشت: «شرمنده هواداران شدیم. بابت این شکست معذرت‌خواهی می‌کنم و حرفی برای گفتن ندارم.»

تمجید از عملکرد تیم

جلالی با اشاره به عملکرد تیمش افزود: «موقعیت‌های گلزنی زیادی داشتیم که نتوانستیم از آنها بهره ببریم. روی یک موقعیت گل خوردیم که می‌دانستیم باید جزئیات را رعایت کنیم. با اینکه المحرق را آنالیز کرده بودیم، اما روی غافلگیری گل دریافت کردیم.»

وضعیت استقلال در لیگ قهرمانان آسیا

شاگردان ریکاردو ساپینتو پیش از این در دور نخست لیگ قهرمانان آسیا ۲ با نتیجه ۷ بر یک مغلوب الوصل شده بودند. در حال حاضر استقلال بدون امتیاز در قعر جدول گروه A رقابت‌ها قرار دارد و نیاز به بازنگری در عملکرد برای جبران شکست‌ها احساس می‌شود.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1058354

سازمان آگهی های پُرسون