تکلیف مراکز ازدواج و امور بانوان دانشگاه‌ها مشخص شد

حجت‌الاسلام سعید کرمی، معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، طی دو حکم جداگانه صابر جباری را به سرپرستی مرکز ازدواج و خانواده و متین‌السادات عرب‌زاده را به سرپرستی مرکز امور بانوان منصوب کرد. این انتصاب‌ها با هدف تقویت بنیان خانواده، ترویج سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی و هدایت جریان فکری و فرهنگی دانشگاهیان انجام شده است.
تصویر تکلیف مراکز ازدواج و امور بانوان دانشگاه‌ها مشخص شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، در حکم صابر جباری آمده است که خانواده، کانون تربیت نسل مؤمن و سنگ‌بنای جامعه ایمانی است و ازدواج، علاوه بر جنبه فردی، حرکت اجتماعی و تمدنی محسوب می‌شود.
وظیفه جباری هدایت جریان ازدواج و خانواده در دانشگاه‌ها است؛ نه تنها از نظر برگزاری مراسم و ارائه خدمات، بلکه در سطح جریان‌سازی فرهنگی، الگوسازی اجتماعی و زمینه‌سازی تمدنی.
حکم بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت‌های نهاد، دانشگاه‌ها و نخبگان جوان و رعایت سیاست‌های کلی خانواده و جمعیت ابلاغی رهبر انقلاب تأکید کرده است.

مأموریت متین‌السادات عرب‌زاده: صیانت از هویت و نقش بانوان

در حکم سرپرستی مرکز امور بانوان، بر تقویت جایگاه زن مسلمان انقلابی، صیانت از فرهنگ عفاف و خانواده و الگوسازی برای دختران دانشجو تأکید شده است.
عرب‌زاده مأمور هدایت جریان فکری و فرهنگی بانوان دانشجو، بهره‌گیری از ظرفیت دفاتر نهاد، اساتید مؤمن، تشکل‌ها و کانون‌های فرهنگی و فعالان رسانه‌ای است.
حکم همچنین به نقش بانوان مؤمن، آگاه و توانمند در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و تربیت نسل آینده‌ساز انقلاب اشاره دارد.

نگاه کلان: تحولی و راهبردی

هر دو حکم بر نگاه تحولی، راهبردی و جهادی تأکید دارند و می‌خواهند دانشگاه‌ها را به محیطی معنوی، عفیف و سالم تبدیل کنند. مأموریت‌ها شامل الگوسازی اجتماعی، زمینه‌سازی فرهنگی و ارتقای جایگاه خانواده و بانوان در منظومه فکری اسلام است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1058329

سازمان آگهی های پُرسون