نماینده مجلس:

اگر همدلی ما ادامه داشته باشد، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند کند

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: رمز پیروزی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همدلی بین مردم و مسئولین بود و اگر این رویکرد ادامه یابد، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند کند.
تصویر اگر همدلی ما ادامه داشته باشد، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند کند

به گزارش سایت خبری پُرسون، احسان عظیمی‌راد در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۸ مهر ماه) مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: سخنان رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا آشکارا نشان‌دهنده نیت پلید او در طراحی توطئه‌ها، تحریم‌ها و جنایات علیه ایران اسلامی است.

وی بیان کرد: دشمنانی مانند آمریکا و هم پیمانانش از هر پیشرفت ایران مقتدر بیمناک هستند و با آن مقابله می‌کنند. البته کار دشمن، دشمنی است و وظیفه ما عدم اعتماد به دشمن و توجه به ظرفیت‌های داخلی است. شناخت ظرفیت‌های کشور و حفظ وحدت و انسجام ملی، کلید حل مشکلات است که دشمنان با این راهبرد، آرزوی غلبه بر ایران اسلامی مقتدر و متحد را به گور خواهند برد.

عظیمی‌راد با تاکید بر لزوم توسعه روابط با کشورهای همسایه، ادامه داد: کار ویژه دولت ایران امروز باید توجه بیشتر به همسایگان، متحدین و ایجاد اجماع جهانی علیه آمریکای مستبد و رژیم جعلی صهیونیستی باشد.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در ادامه، گفت: از آنجایی که مکانیسم ماشه بیشتر تاثیر روانی دارد، ضرورت دارد رئیس‌جمهور به مسئولین اقتصادی دولت دستور دهد که در این شرایط، نظارت دقیق بر بازار، کنترل نرخ ارز، کنترل تورم و تلاش برای تثبیت قیمت‌ها را مدنظر داشته باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد:حفظ وحدت، انسجام ملی و اتحاد مقدس در شرایط جنگی و تحریمی اهمیتی زیادی دارد و نباید فراموش کنیم که رمز پیروزی ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همدلی بین مردم و مسئولین بود و اگر این رویکرد ادامه یابد، دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند کند.

عظیمی‌راد خطاب به رئیس‌جمهور، گفت: چرا برای پرداخت پاداش بازنشستگان فرهنگی سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ و صدور احکام آنان دستور قاطعی نمی‌دهید؟ چرا برای تعیین تکلیف معلمان غیررسمی نهضت و پیش‌دبستانی، طرح امین، سرباز معلم‌ها و معلمان مدارس غیردولتی یک بار برای همیشه دستور تمام کننده صادر نمی‌کنید؟ چرا برای قرارداد کار معین نیروهای حق التدریس اقدامی نمی‌کنید؟ اگر از بریز و بپاش‌ها و پرداخت‌های نامتعارف در دولت جلوگیری شود، اعتبار لازم برای جذب معلمان و اساتید دانشگاه‌ها مهیا می‌شود و دیگر بهانه‌ای برای نبود اعتبار نیست.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، در ادامه گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی مدت‌هاست به مسائل سطحی و غیر مهم مشغول شده و به جای قانونگذار کشور یعنی مجلس شورای اسلامی قانونگذاری می‌کند، در حالی که باید به مسئله مهم جوانی جمعیت و مسئله مهم حجاب و عفاف بپردازد.

وی تاکید کرد: مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور دارای ایرادات اساسی است. در واقع، مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور ۱۴۰۴ با اعلام قبولی‌های برتر عمدتاً از مدارس خاص و برتر نشان داد که اهداف تحقق عدالت آموزشی به خوبی محقق نشده است. پیشنهاد اکثر کارشناسان، مثبت شدن پایه یازدهم در تاثیر قطعی معدل و افزایش سن داوطلبان فرهنگیان به ۳۰ سال است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1058130

سازمان آگهی های پُرسون