مجارستان:

تحریم نفت روسیه امنیت انرژی ما را تهدید می‌کند

وزیر خارجه مجارستان اعلام کرد که بوداپست با هرگونه تحریم یا محدودیت واردات نفت روسیه مخالف است و تأمین انرژی کشور را بدون نفت روسیه غیرممکن می‌داند. مجارستان خواستار حفظ امنیت انرژی در اتحادیه اروپا است.
تصویر تحریم نفت روسیه امنیت انرژی ما را تهدید می‌کند

به گزارش سایت خبری پُرسون، پیتر سیارتو وزیر خارجه مجارستان، در حاشیه هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به صراحت اعلام کرد که بوداپست با هرگونه تحریم یا محدودیت اتحادیه اروپا علیه واردات نفت روسیه مخالفت می‌کند. وی تأکید کرد که تأمین ایمن انرژی مجارستان بدون نفت روسیه ممکن نیست و این موضوع نه به دلایل سیاسی بلکه بر اساس واقعیت‌های فیزیکی است.

چرا مجارستان به نفت روسیه وابسته است؟

مجارستان از طریق خط لوله دروژبا نفت روسیه را وارد می‌کند و این مسیر نقش کلیدی در تأمین انرژی این کشور دارد. هر گونه محدودیت در انتقال نفت از طریق این خط لوله، امنیت انرژی مجارستان را به خطر می‌اندازد و این کشور حاضر به پذیرش چنین محدودیت‌هایی نیست.

موضع بوداپست در برابر کمیسیون اروپا

وزیر خارجه مجارستان تأکید کرد که بوداپست بارها به همتایان اروپایی خود اعلام کرده این مسئله خط قرمز مجارستان است. وی خواستار آن است که کمیسیون اروپا در سیاست‌های خود امنیت تأمین انرژی کشورش و دیگر اعضا را به هیچ عنوان به خطر نیندازد.

بسته جدید تحریم‌های اتحادیه اروپا و استثناهای مجارستان

در بسته نوزدهم تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه، واردات گاز طبیعی مایع از روسیه تا سال ۲۰۲۷ ممنوع اعلام شده است. اما به دلیل وابستگی و نگرانی‌های امنیت انرژی، واردات نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا برای مجارستان و اسلواکی بدون تغییر باقی می‌ماند.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1047118

سازمان آگهی های پُرسون