مشارکت بیش از ۲۲ هزار کشاورز در ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر در خراسان رضوی

استاندار خراسان رضوی از مشارکت گسترده بیش از ۲۲ هزار کشاورز در راه‌اندازی نیروگاه‌های تجدیدپذیر خبر داد و تأکید کرد این پروژه‌ها گامی موثر برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی و کاهش خسارت ناشی از قطعی برق است.
تصویر مشارکت بیش از ۲۲ هزار کشاورز در ایجاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر در خراسان رضوی

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ غلامحسین مظفری در مراسم افتتاح نیروگاه خورشیدی کشت و صنعت موقوفه عباسقلی خان شاملو گفت: تجهیز چاه‌موتورهای کشاورزی به برق خورشیدی، گامی مهم برای حفظ محصولات زنده و آسیب‌پذیر است و رفع نیاز برق این چاه‌ها با نیروگاه‌های خورشیدی در اولویت قرار دارد.

استاندار خراسان رضوی افزود: افتتاح این نیروگاه و پروژه‌های مشابه موجب تولید بیش از ۴۰ مگاوات برق خورشیدی در بخش کشاورزی استان شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر به ۴۰۰ مگاوات و طی دو سال آینده به ۳۰۰۰ مگاوات برسد.

مظفری با اشاره به اهمیت این طرح‌ها برای امنیت انرژی بخش کشاورزی بیان کرد: نیروگاه‌های خورشیدی کمک می‌کنند خسارات ناشی از قطعی برق کاهش یابد و زحمات اداره کل اوقاف استان در اجرای پروژه یک مگاواتی عباسقلی خان شاملو شایسته تقدیر است.

وی تصریح کرد: این طرح‌ها به عنوان پروژه‌های پایلوت الگویی برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در سایر مناطق کشور خواهند بود و می‌توانند در رفع چالش‌های مشابه بخش کشاورزی مؤثر باشند.

منبع: پُرسون

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1047111

سازمان آگهی های پُرسون