ارکستر بزرگ تبریز تشکیل شد

رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز با اشاره به تشکیل ارکستر بزرگ این شهر، گفت: این ارکستر همزمان با مراسم گرامیداشت استاد شهریار و روز ملی شعر و ادب فارسی نخستین اجرای خود را روی صحنه می‌برد.
تصویر ارکستر بزرگ تبریز تشکیل شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از آذربایجان‌شرقی؛ امیر نصیربیگی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه کنگره بین‌المللی استاد شهریار در روزهای ۲۶ و ۲۷ شهریور امسال در تبریز برگزار می شود، افزود: این ارکستر با حضور هنرمندان این شهر و به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز و با همکاری انجمن موسیقی استان تشکیل شده است و در مناسبت های مختلف برنامه اجرا خواهد کرد.

وی اظهار داشت: بیش از ۵۰ نوازنده از بین حدود ۱۰۰ نوازنده ای که برای حضور در این ارکستر اعلام آمادگی کرده بودند، انتخاب شدند و در آینده احتمال افزایش تعداد اعضای این ارکستر و تغییر و استفاده از ظرفیت سایر هنرمندان وجود دارد.

منبع: شهرداری تبریز

1035169

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون