نماینده مجلس:

تکریم بیماران و تسریع در اجرای پروژه‌های درمانی بیجار در اولویت باشد

نماینده مردم بیجار در مجلس شورای اسلامی گفت:تکریم بیماران و تسریع در اجرای پروژه‌های درمانی بیجار در اولویت باشد.
تصویر تکریم بیماران و تسریع در اجرای پروژه‌های درمانی بیجار در اولویت باشد

به گزارش سایت خبری پُرسون، علیرضا زندیان، صبح شنبه در نشستی با سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیجار، بر ضرورت توجه ویژه به حوزه سلامت در این شهرستان تأکید کرد.

وی با اشاره به وسعت جغرافیایی شهرستان و افزایش جمعیت، توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی را یکی از اولویت‌های مهم برای ارتقای سطح خدمات بهداشتی عنوان کرد.

زندیان همچنین با اشاره به پروژه‌های در دست اجرای حوزه سلامت، خواستار تسریع در روند اجرایی این طرح‌ها شد و بر لزوم پیگیری مستمر برای رفع مشکلات موجود تأکید کرد.

وی گفت: تکریم بیماران و تسریع در اجرای پروژه‌های درمانی از جمله اولویت‌هایی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

نماینده بیجار در بخش دیگری از سخنان خود با بیان برخی گلایه‌های مردمی، تکریم بیماران و مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی و توجه به مطالبات پزشکان و متخصصان را از مهم‌ترین انتظارات مردم از مسئولان حوزه سلامت دانست.

منبع: تسنیم

1011802

سازمان آگهی های پُرسون