ابراهیم شیخ:

سیاست‌های بانکی و مالی روح تحرک را از صنعت می‌گیرد

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاست‌های بانکی، بودجه، مالی و مالیاتی عموما سیاست‌های انقباضی هستند که روح تحرک را از بخش اجتماعی، اقتصادی و... و پویایی و نشاط جامعه را می‌گیرد.
تصویر سیاست‌های بانکی و مالی روح تحرک را از صنعت می‌گیرد

به گزارش سایت خبری پُرسون، ابراهیم شیخ ظهر پنجشنبه در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: باید اندازه تولید ناخالص به اندازه مساحت و جمعیت استان چهارمحال و بختیاری برسد.

وی بر مراقبت از صنعتگران تاکید و تصریح کرد: سیاست‌های بانکی، بودجه، مالی و مالیاتی عموماً سیاست‌های انقباضی هستند که روح تحرک را از بخش اجتماعی، پویایی و نشاط جامعه را می‌گیرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: امید است، منابع مورد نیاز برای توسعه زیرساخت‌های استان چهارمحال و بختیاری به‌ویژه حمل و نقل ریلی فراهم شود.

شیخ با اشاره به اینکه هزینه‌های حمل و نقل منجر به بالا رفتن قیمت محصولات در چهارمحال و بختیاری شده است، گفت: پارک اوره استان جز اهداف سفر است.

وی اضافه کرد: واردات ماشین‌آلات مورد نیاز پتروشیمی لردگان از کشور چین، تکمیل و راه‌اندازی واحد کریستال این واحد در کنار آن و پارک اوره از جمله موارد مربوط به این واحد پتروشیمی است که باید اقدامات لازم در خصوص رشد آن‌ها صورت گیرد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت اذعان داشت: حدود ۴۰ درصد از صنایع کشور، در حال کار است و زیرساخت‌ها، ماشین‌آلات و… در این واحدها فراهم شده، اما با تمام ظرفیت کار نمی‌کنند، لذا حفظ و بهرمندی از صنایع و اشتغال موجود باید مورد توجه قرار گیرد.

شیخ یادآور شد: شرایط برای تأمین و خرید ۳۰ درصد مواد ملتهب، ۵۰ درصد مواد غیرملتهب و ۷۰ درصد مواد مازاد مربوط به حوزه پتروشیمی در بورس فرانم است که این واحدهای تولیدی می‌توانند برای تأمین آن اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: اختیار قطع، اتصال و برنامه‌ریزی برق به عهده استان است، لذا باید تدبیر لازم اندیشیده شود تا کم‌ترین خسارت برای بخش‌های تولیدی ایجاد شود، امسال به دلیل محدودیت‌های گسترده ارزی تخصیص ارز به ماشین‌آلات در اولویت نیست، عمدتاً این تخصیص‌ها برای مواد اولیه است.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در ایران با یک بازار محدود ۹۰ میلیون نفری مواجهیم این در حالی است که در بسیاری از موارد بیش از ظرفیت بازار، واحد تولیدی ایجاد شده است، راه حل مسئله مازاد تولید چ، صادرات است که باید مورد توجه اتاق‌های بازرگانی قرار گیرد، وزارتخانه نیز تلاش می‌کند تا ارز مورد نیاز را فراهم کند.

شیخ افزود: هزینه برق، آب، گاز، حمل و نقل، دستمزد کارگر و… افزایش یافته بنابراین نمی‌توان قیمت محصول نهایی را ثابت نگه داشت، این یعنی می‌خواهیم واحد تولیدی را از تداوم تولید بازداریم.

وی تصریح کرد: یکی از مشکلات این است که محصولات با قیمت پایین تولید می‌شود، در کنار این مسئله، صنایع تبدیلی و تکمیلی نیز ایجاد نمی‌شود، این موضوع باعث می‌شود حاشیه سود تولیدات کم باشد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: حرکت صنعتی کشور باید به سمت تولید کالا با ارزش افزوده بالاتر باشد، سال گذشته با همه دشواری‌ها تأمین سوخت انجام شد و امسال با آغاز سال یکی از اقدامات جدی برای کاهش ناترازی انرژی تأمین و استفاده از گازوئیل صورت می‌گیرد.

شیخ اذعان داشت: فصول پاییز و زمستان به دلیل شرایط آب و هوایی با بحران قطعی برق مواجه نیستیم و تنها تابستان است که باید ناترازی در آن حل شود.

منبع: تسنیم

1011688

سازمان آگهی های پُرسون