رنجبر:

اگر وحدت داشته باشیم، دشمن نمی‌تواند به کشور نگاه چپ کند

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: اگر وحدت و انسجام ملی را حفظ و تقویت کنیم، دشمن دیگر جرأت نمی‌کند به کشور ما تعرض و نگاه چپ کند.
تصویر اگر وحدت داشته باشیم، دشمن نمی‌تواند به کشور نگاه چپ کند

به گزارش سایت خبری پُرسون، فضل الله رنجبر با اشاره به فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر اینکه همگان اعم از روزنامه‌نگار، قاضی، مسئول دولتی، روحانی و امام‌جمعه موظف به صیانت و حفاظت از اتحاد ملی هستند، اظهار کرد: بر هیچ فردی پوشیده نیست که وحدت و همبستگی ملت بزرگ ایران نقش بسیار مهم و حیاتی در شکست دشمن صهیونیستی و جبهه استکبار جهانی در مقابل ایران اسلامی داشت.

وی با تاکید بر ضرورت حفظ دستاورد بزرگ انسجام و وحدت ملی، گفت: مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با هر گرایش و سلیقه‌ای پای ایران، نظام و رهبری معظم انقلاب ایستادند و بر این اساس، امروز هیچ کسی حق ندارد با حاشیه‌سازی و تفرقه‌افکنی، انسجام ملی را خدشه‌دار کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید وحدت و انسجام ملی و همگرایی در برابر دشمن را حفظ کنیم، چرا که اگر وحدت داخلی داشته و انسجام ملی را حفظ و تقویت کنیم، دشمن دیگر جرأت نمی‌کند به کشور ما تعرض و نگاه چپ کند.

رنجبر متذکر شد: مردم ایران از ابتدای انقلاب اسلامی در صحنه‌های مختلف حضور یافته و حماسه آفریدند و با انسجام و همدلی مثال زدنیخود، نقشه‌های مختلف دشمنان را نقش بر آب کردند. یکپارچگی ملی در جنگ ۱۲ روزه به اوج خود رسید و دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرد و ما باید قدردان این وحدت باشیم و اجازه ندهیم کسی آن را برهم زند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش کلیدی مقام معظم رهبری در حفظ و تقویت انسجام ملی، تأکید کرد: مدیریت حکیمانه مقام معظم رهبری موجب تقویت همبستگی میان مردم، نظام و نیروهای مسلح در جنگ ۱۲ روزه و بعد از آن شد و باید همواره ایشان را فصل‌الخطاب بدانیم.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در دوران پساجنگ باید وحدت و انسجام ملی استمرار داشته باشد که تحقق این مسئله مستلزم همراهی ملت و تلاش ویژه مسئولان است، اظهار کرد: مسئولان علاوه بر تلاش مضاعف برای رفع مشکلات و تحقق مطالبات مردم، باید در رفتار و سخنان خود دقت نظر ویژه داشته باشند و از طرح مباحثی که منجر به ایجاد دوقطبی و اختلاف در کشور می‌شود، بپرهیزند.

منبع: تسنیم

1011282

سازمان آگهی های پُرسون