وزیر کار:

اتباع خارجی باید بیمه شوند و مالیات بپردازند

وزیر کار گفت: سیاست وزارت تعاون این است که افراد دارای اقامت قانونی در کشور همانند کارگران ایرانی موظف به پرداخت مالیات و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی باشند.
تصویر اتباع خارجی باید بیمه شوند و مالیات بپردازند

به گزارش سایت خبری پُرسون، بنا بر آمار رسمی کشور حدود ۶ میلیون نفر اتباع افغانستانی در کشور حضور دارند. پس از جنگ تحمیلی ۱۲ روز و محرز شدن همکاری برخی از این افراد با رژیم صهیونی مقرر شد تا اتباع غیرمجاز به کشورشان برگردانده شوند.

بنا به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار بیش‌از ۹۲ درصد نیروی خارجی حاضر در بازار کار ایران مربوط به اتباع افاغنه بوده که اگر این عدد با اشتغال نیروی کار غیررسمی محاسبه شود به ۹۹ درصد می‌رسد.

مالک حسینی اعلام کرد، تا کنون با توجه به مسائل پیش آمده در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه حدود ۷۰۰ هزار اتباع افغانستانی از کشور اخراج شده‌اند؛ البته این خروج طی ۶ ماه بوده و موضوع ساماندهی اتباع خارجی از چند ماه قبل آغاز شده است.

امروز یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴ احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه افتتاح همزمان ۱۰ هزار و ۵۶۹ پروژه بهزیستی درباره چالش‌های ناشی از حضور اتباع خارجی در بازار کار کشور، گفت، یکی از دلایل جایگزینی نیروی کار مهاجر با نیروی کار ایرانی، ارزان‌تر بودن آن‌ها است؛ زیرا از پرداخت حق بیمه معاف می‌شوند. این در حالی است که در کشورهای مهاجرپذیر چنین تبعیضی وجود ندارد.

میدری تاکید کرد که سیاست وزارت تعاون این است که افراد دارای اقامت قانونی در کشور، همانند کارگران ایرانی موظف به پرداخت مالیات و تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی باشند.

وزیر کار اظهار کرد، قانون در این زمینه وجود دارد، اما در اجرا با مشکلاتی روبه‌رو بوده‌ایم. اکنون اجرای کامل این قانون در دستور کار قرار گرفته و با جدیت پیگیری خواهد شد.

منبع: ایسنا

1011203

سازمان آگهی های پُرسون