به گزارش سایت خبری پُرسون، مسعود پزشکیان در نشست با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران، با بیان اینکه تصمیمات لازم برای رسیدگی هرچه سریعتر به وضعیت آسیبدیدگان از جنایات رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر اتخاذ شده است، اظهار داشت: هر گونه کاستی و ضعف در اجرای این تصمیمات را پیگیری و چنانچه نیاز به مصوبه یا اقدامی از سوی دولت بود، اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.
رئیس جمهور افزود: با توجه به اشراف دقیقتر شهرداری نسبت به مناطق شهری و ظرفیتها و امکانات در اختیار این مجموعه برای خدمترسانی شایستهتر از جمله در زمینه بازسازی واحدهای مسکونی آسیبدیده، تصمیم گرفته شد که شهرداری تهران مسئول شناسایی و بازسازی واحدهای آسیبدیده از جنگ در تهران شود و دولت نیز در این مسیر آماده هر گونه مساعدت است.
دکتر پزشکیان همچنین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان قوه قضائیه تصریح کرد: اینجا یکی از مهمترین و اصلیترین عرصههای اثبات ولایتمداری است؛ رهبر معظم انقلاب اسلامی، وحدت و انسجام را حیاتیترین نیاز امروز جامعه و حتی جهان اسلام توصیف کردند.
رئیس جمهور از همه مسئولان ذیربط خواست تا بهترین راهکارها را برای خدمترسانی به مردم، به خصوص آسیبدیدگان از جنگ طراحی و اجرا کنند و خاطرنشان کرد: آمار کلی شهدا و جانبازان و به طور کلی آسیبدیدگان از این جنگ خیلی بالا نیست و لذا باید دقیقا مشخص شود که هر دستگاهی به چه کسانی و با چه کیفیتی باید خدمترسانی کنند.
رئیس جمهور بر اهمیت همافزایی و بهرهگیری از همه ظرفیتها به خصوص ظرفیتهای مردمی تاکید کرد و اظهار داشت: تلاش داریم که بر مبنای الگوی محلهمحوری از همه ظرفیتهای مردمی و میدانی برای رسیدگی به مشکلات مردم استفاده کنیم. باور من این است که در هر محلهای که مسجدی وجود دارد، نباید مشکلی وجود داشته باشد.
منبع: تسنیم