مشهد میزبان وزرای کشور عراق و پاکستان شد

وزرای کشور عراق و پاکستان با هدف زیارت حرم رضوی و تقویت هماهنگی‌های منطقه‌ای در آستانه اربعین، شب گذشته وارد مشهد مقدس شدند و مورد استقبال استاندار خراسان رضوی قرار گرفتند.
تصویر مشهد میزبان وزرای کشور عراق و پاکستان شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق به همراه استاندار کربلا، و سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، شب گذشته پس از حضور در نشست سه‌جانبه تهران، وارد فرودگاه بین‌المللی مشهد شدند و زیارت بارگاه منور علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) را در برنامه خود قرار دادند.

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی در دیدار با این دو مقام عالی‌رتبه، بر آمادگی استان برای میزبانی از زائران خارجی در ایام اربعین و دهه پایانی صفر تأکید کرد و گفت: مشهد تجربه گسترده‌ای در مدیریت زائران دارد و برای عبور آرام و مطمئن زائران کشورهای همسایه از ایران، آمادگی کامل داریم.

استاندار خراسان رضوی با اشاره به تردد سال گذشته بیش از ۵۴ هزار زائر افغانستانی از مرز دوغارون به سمت عراق افزود: ارائه خدمات کیفی مستلزم دسترسی دقیق به آمار و اطلاعات زائران و تقویت هماهنگی منطقه‌ای است.

وزیر کشور عراق نیز در این دیدار از آمادگی کامل دولت عراق برای میزبانی زائران اباعبدالله‌الحسین(ع) خبر داد و تأکید کرد: روزانه حدود هزار زائر پاکستانی وارد عراق می‌شوند و هماهنگی میان سه کشور برای مدیریت این تردد اهمیت بالایی دارد.

در بخش دیگری از این سفر، وزیر کشور پاکستان نیز با اشاره به افزایش انسجام زائران پاکستانی در ایام اربعین گفت: هماهنگی‌های لازم با کنسولگری‌های ایران و عراق برای تسهیل سفر زائران انجام شده و همچنین بررسی‌هایی برای افزایش سفرهای هوایی زائران پاکستانی در دستور کار دولت اسلام‌آباد قرار دارد.

در مراسم استقبال از این هیأت‌ها، معاونان امنیتی وزارت کشور و استانداری، سرکنسول‌های عراق و پاکستان در مشهد، رئیس نمایندگی وزارت خارجه در مشهد، و فرماندهان انتظامی و مرزبانی خراسان رضوی نیز حضور داشتند.

منبع: پُرسون

1000712

سازمان آگهی های پُرسون