به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، سومین جلسه هیأت استانی نظارت بر کاریابی ها و موسسات مشاوره شغلی استان با حضور عمادتشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر اعضا برگزار شد.
تشکری در این نشست با بیان اینکه در حال حاضر 29 کاریابی اعم از فیزیکی و مجازی در سطح استان یزد دارای مجوز هستند خاطر نشان کرد: مدت اعتبار مجوز موسسه کاریابی از تاریخ صدور 5 سال است و تمدید آن منوط به ارزیابی و تائید عملکرد موسسه کاریابی توسط هیات استانی است.
وی ادامه داد: به کارگماری افراد جویای کار و مشاوره شغلی یکی از وظایف کاریابی هاست و واحدهای تولیدی نیز جهت تامین نیروی کار خود به کاریابی های مجاز در سطح استان مراجعه نمایند تا کاریابی ها نیز بتوانند وقت و انرژی خود را صرف تامین نیرو برای واحدهای تولیدی صرف کنند.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اضافه نمود: مراکز کاریابی در سطح استان باید فرصت های شغلی را برای افراد جویای کار معرفی کنند و حداکثر افراد بومی هر منطقه را جهت کار معرفی نمایند.
تشکری با اشاره به اینکه اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان موظف به بررسی وضعیت آمار و عملکرد کاریابیهای استان و ساماندهی و پالایش این مراکز است تصریح کرد: با رصد عملکرد مراکز مشاوره شغلی، کاریابی های غیرفعال حذف می شوند تا ظرفیتهای جدید جهت ایجاد کاریابی برای متقاضیان فراهم گردد.
بیشتر بخوانید؛
شرایط استفاده کارفرمایان از معافیتهای بیمهای اعلام شد
وی با تاکید بر اینکه سهمیه کل ایجاد دفتر کاریابی غیر دولتی هر استان بر مبنای جمعیت فعال به ازای هر 30 هزار نفر جمعیت فعال یک دفتر کاریابی است افزود: در شهرها و مناطقی که نرخ بیکاری بالاتر از میانگین کشوری دارند، توسعه کمی و کیفی کاریابی ها باید در اولویت قرار گیرد.
اعضای هیأت با درخواست صدور مجوز کاریابی شهرستان بهاباد به علت محروم بودن منطقه موافقت کردند.
همچنین در این نشست به مراکز کاریابی نیمه فعال و یا غیرفعال مهلت داده شد تا پایان سال عملکرد خود را بهبود بخشیده، در غیر این صورت مجوز آنها باطل می گردد.
انتهای پیام/