عبدالحمید با درآمدهای بادآوردهای که منشا چندان سالمی ندارد، برای خود زندگیاشرافی کاخنشینی با انبوه محافظ و خودروهای شاسی بلند ترتیب داده و با این وجود میگوید مردم معیشت و آب و گاز نمیخواهند، عوضش مجازاتاشرار و تروریستها و قاچاقچیها و آدمفروشها را متوقف کنید!
مردم میپرسند کالای داخلی فقط خودرو است یا شامل کفش و ساعت هم میشود؟ آقایی که میان خودروی ۲۰۶ ساخته دوستان و لندکروز فرقی نمیبیند، چرا کفش داخلی و ساعت داخلی استفاده نمیکند؟
آزادی اسدالله اسدی، دیپلمات ایرانی که با دسیسهچینی سازمان منافقین در بلژیک زندانی بود، مانند پتکی بر سر براندازان فرو آمد و موجب بروز آشفتگی روانی آنان شد.
سه سال از ریاست محمدباقر قالیباف بر قوه مقننه گذشته، اما او همچنان وعده میدهد. وعده قالیباف هم مانند وعدههای دولتیها و به ویژه ابراهیم رییسی، حول محور گرانی و تورم است.
لایحه عفاف و حجاب هنوز در مجلس اعلام وصول نشده، اما مخالفتها با آن شروع شده است. البته نه از این بابت که چرا چنین لایحهای قرار است تصویب شود؛ بلکه از این منظر که لایحه مذکور «ضعیف» است و نمیتواند جلوی «بیحجابی» را بگیرد.
علیاکبر احمدیان صبح دیروز با حکم ابراهیم رییسی، رییس دولت سیزدهم، مسوولیت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی را بر عهده گرفت. روند این تغییر از آن جهت عجیب بود که شامگاه دوشنبه علی شمخانی در حساب توییتری خود، شعری از محتشم کاشانی نوشت: «حرفی که در حجاب ز گفت و شنود بود / آخر به رمز گفت و به ایما شنود و رفت»؛ بیتی که مشخص نبود خطاب به چه کسانی است و بابت چه موضوعی نوشته شده است.
محمدتقی رخشانی، مدیرمسئول روزنامه زاهدان و از صاحبنظران در موضوع حقابه هیرمند، شرایط بسیار دشوار مردم سیستان و نبود آب برای شرب را یک خطر جدی توصیف و در گفتوگو با «رسالت» تأکید میکند: این مسئله میتواند موج مهاجرت بزرگ و تنشهای اجتماعی و امنیتی فوقالعادهای را در پی داشته باشد.
اجمالا اینکه منطق آقای غنینژاد در کنار بانیان کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ (سازمان سیاه و MI۶ و مزدورانش نظیر فضلالله زاهدی) و منطق برچسب زنانه و تروریستی گروهکهای تروریست و برانداز قرار میگیرد و همافقی مدعیان غربگرای لیبرالیسم با وی و امثال وی نیز عجیب نیست.
حسینی حقوقدان می گوید: ما در قانون اساسی داریم که جلسات دادرسی علنی برگزار میشود ... خود آقای اژهای چندبار اعلام موضع از ایشان دیدم که گفتند جلسات دادرسی باید علنی برگزار شود. من نمیدانم وقتی ایشان موافق است، موانع کجاست که غیرعلنی برگزار میشود؟ مسائل امنیتی است؟ اگر این نیست چه مسائلی است؟
روزنامه کیهان نوشت: جای تعجب است که چرا باید به جای منافقین و براندازان، آقای انتظامی از پخش گزارشی مستند درباره کنفرانس برلین ناخرسند باشد و نسبت به خدمت مهم آقای لاریجانی در روشنگری افکار عمومی ایجاد تردید و تشکیک کند؟
حقابه ایران از رود هیرمند ۵۰ درصد بود. آنچه این حقابه را کاهش داد و علاوه بر آن باعث بی پروایی مقامات افغانستان در دورههای مختلف علیه ایران شد، معاهدهای بود که رژیم پهلوی با دولت افغانستان در سال ۵۱ منعقد کرد.