اخبار فوری

مدیرکل دفتر امور حمایتی وزارت کار گفت: در پی ابلاغ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید از سوی ستاد ملی جمعیت برای حمایت از مادران مشمول ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده امروز حساب مادر باردار و کودکان زیر ۲ سال شارژ شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳ و ۲ دهم ریشتر در شمال شرق زواره واقع در شهرستان اردستان خبر داد.
فردا چهارشنبه ۲۷فروردین ۱۴۰۴ کالابرگ الکترونیکی دهک‌های ۴ تا ۷ شارژ خواهد شد و افراد می‌توانند ۱۱ قلم تخصیص یافته به طرح را از فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا سوپرمارکت‌های طرف قراردادخریداری کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: مذاکره میان ایران و آمریکا بصورت مستقیم صورت نمی‌گیرد چرا که مفید نیست. انتخاب این مذاکره که شیوه نامتعارفی نیست، مبتنی بر تجارب ثابت شده قبلی است. اگر می‌خواهیم مذاکره موثر باشد و در یک تعامل دیپلماتیک جدیت داریم باید روشی را انتخاب کنیم که نسبت به موثر بودن آن اطمینان داشته باشیم.
وزارت رفاه جزئیات طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از معیشت دهک‌های ۱ تا ۷ را اعلام کرد؛ در این طرح از اسفند ۱۴۰۳ اعتبار خرید ۱۱ قلم کالای اساسی به سه دهک اول ۵۰۰ هزار تومان و به سایر دهک‌ها ۳۵۰ هزار تومان اختصاص داده می‌شود.
میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوریضمن بیان اینکه یکی از طرح‌های ما افزایش سقف وام از ۳۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان است که در حال نام نویسی و اولویت بندی آن هستیم، توضیح داد: اگر تعداد ثبت نامی‌ها از میزان پرداختی ما بیشتر باشد قرعه کشی خواهیم کرد. در این دوره از اردیبهشت ماه حدود ۳۵۰ هزار وام قرض الحسنه پرداخت می‌کنیم.
سازمان آگهی های پُرسون