رادیو و تلویزیون

برای باخبر شدن از آخرین اخبار صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

به مناسبت سالروز ولادت امام هادی(ع)

پخش ویژه برنامه «دست کی بالا»

برنامه «دست کی بالا» به مناسبت سالروز ولادت امام هادی(ع)، سیزدهم تیرماه روانه آنتن شبکه دو خواهد شد.
«مگ جانسون» بازیگر بریتانیایی تئاتر و تلویزیون که برای بازی در سریال «امرالد» شناخته می‌شد، در سن ۸۶ سالگی درگذشت.
ساترا بسته محتوایی تیرماه و اعیاد قربان و غدیر را در قالب ۲۰۲ برنامه و مجموعه تلویزیونی به رسانه‌های صوت‌و تصویر فراگیر اعطاء می‌کند.

سریال «مخمصه» با گویندگی ۲۰ نفر از گویندگان گفتار فیلم در واحد دوبلاژ اداره کل تامین و رسانه بین الملل دوبله شد.
شبکه انگلیسی‌زبان ایران در حالی  ۱۶ ساله شد که غربی‌ها همواره سعی کرده‌اند با هر نوع محدودیتی، جلوی فعالیت گسترده این شبکه تلویزیونی را بگیرند اما روایت ایرانی به گوش جهانیان می‌رسد.
انیمیشن سه بعدی و ۳۶۰ درجه «اکبر لیلا» که داستان رشادت‌های حضرت علی اکبر (ع)، وداع ایشان با امام حسین (ع) و همچنین لحظه شهادت آن حضرت را به تصویر کشیده است، در دومین نمایشگاه بین‌المللی کودک و نوجوان بغداد رونمایی شد.

پویش مشارکت مردم در جشن بزرگ مردمی با عنوان «مهمونی ده کیلومتری» از شنبه تا پنجشنبه ساعت 18:10 روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

شبکه پنج سیما هم‌زمان با آغاز تابستان از شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 10:00 با پخش فیلم‌‌های تلویزیونی و سینمایی در قالب «جشنواره تابستانی فیلم‌های سینمایی» مهمان علاقمندان هنر هفتم خواهد شد.
دکتر پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر در پیامی به رئیس سازمان صدا و سیما از ساخت مستند تلویزیونی چشم و چراغ «چشم و چراغ» در راستای تبیین سبک زندگی خانواده معظم شهدا، قدردانی کرد.

سازمان آگهی های پُرسون