رادیو و تلویزیون

برای باخبر شدن از آخرین اخبار صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

قسمت دوم برنامه «جام جم» با حضور حسین انتظامی به بحث درباره سرگرمی‌سازی و تولید محتوا در رسانه‌هایی مثل تلویزیون می پردازد.

شبکه نمایش همزمان با روز ملی سینما و زادروز زنده یاد پرویز پورحسینی فیلم سینمایی «کشتی آنجلیکا» به کارگردانی محمد بزرگ‌نیا را روی آنتن می برد.
فیلم سینمایی «جنگ نفت‌کش‌ها» به نویسندگی و کارگردانی محمد بزرگ‌نیا و تهیه کنندگی غلامرضا موسوی و محصول سال ۱۳۷۲ در یکی از پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی عرضه شد.

باران خوش اندام که در سال ۹۷ با امیرحسین صدیق ازدواج کرده بود، با انتشار ویدئویی در اینستاگرامش از پایان زندگی مشترکش با این بازیگر مشهور خبر داده است.

عکس جدیدی از احسان علیخانی در فضای مجازی منتشر شد که چهره پیر و شکسته او مورد توجه کاربران قرار گرفت.

یازدهمین قسمت از برنامه تلویزیونی «سینماجوان» با نمایش و بررسی فیلم کوتاه «تابوت» از شبکه مستند پخش می‌شود.
به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۷ شهریور

پخش ۲ ویژه برنامه از شبکه رادیویی ایران

به مناسبت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای ۱۷ شهریور شبکه رادیویی ایران ۲ ویژه برنامه «ایستگاه آخر» و «ژاله سرخ» را روی آنتن می‌برد.

جمعه هفدهم شهریور ماه تازه ترین برنامه تلویزیونی «ایرانگرد» به معرفی جاذبه های گردشگری و طبیعی شهرسنان دماوند از توابع استان تهران می پردازد.

سازمان آگهی های پُرسون