رادیو و تلویزیون

برای باخبر شدن از آخرین اخبار صدا و سیما و شبکه نمایش خانگی، سرویس فرهنگ و هنر پرسون را دنبال کنید.

صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، در مدار تکلیف رسانه‌ای، طرح‌ها و برنامه‌ها نامزدهای انتخابات را در معرض برگزینندگان قرار می‌دهد تا صاحبان رای و انتخاب، قادر باشند بعد از تحقیق و تطبیق برنامه‌ها، خردمندانه‌ترین انتخاب را داشته باشند.
در آستانه برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، معاونت سیما در آغازین روزهای وقوع سانحه شهدای خدمت با راه اندازی ستاد انتخابات سیما، دبیرخانه و تشکیل کمیته های هشت گانه تمهیدات رسانه ای و اقدامات اجرایی معاونت سیما درباره انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد.

مدیرکل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آغاز روند دریافت درخواست‌های رسانه‌های بین‌المللی برای ورود به کشور به منظور پوشش اخبار انتخابات پیش رو خبر داد.

رئیس صداوسیما ضمن تبیین اهداف و رویکردهای رسانه ملی در طراحی برنامه‌های تبلیغاتی رادیویی و تلویزیونی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، به ویژگی‌های متمایز پنج مناظره انتخاباتی پیش رو اشاره و عنوان کرد: سطح نخبگی و کارشناسی سؤالات را بالاتر برده‌ایم. برنامه‌های متنوع دیگری نیز طراحی شده است که با حضور نمایندگان نامزدها برگزار می‌شود.

رئیس سازمان نظام روانشناسی کشور می‌گوید: اگر عوامل سریال «افعی تهران» در نوشتن قسمت‌های روانشناسی سناریو از سازمان نظام روانشناسی کمک می‌گرفتند، قطعا سریال این همه دچار اشکالات روانشناسی نمی‌شد.
رسانه ملّی ۵ مناظره ۴ ساعته را درنظر گرفته که از شبکه یک سیما روی آنتن خواهند رفت. در حالی‌که پیش از این ۳ مناظره ۴ ساعته تلویزیونی درنظر گرفته می‌شد.
مجید قناد هنرمند تلویزیون و عرصه هنرهای نمایشی از بیمارستان مرخص شد.
فیلم «دوست من پاچان» قرار است با بازی بازیگر سریال «نون خ»، یوسف تیموری، رضا ناجی و چندی دیگر اتفاق بیفتد؛ بازیگرانی که قرار است در یک سکانس احتمالی با ستاره معروف هندی روبه‌رو شوند.
سازمان آگهی های پرسون