ببینید

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به همراه اعضای خانواده و معاونش با شرکت در مراسم ملی دعای بین ادیان که در کلیسای جامع ملی واشنگتن برگزار شد، به اذان گفتن یک مؤذن گوش دادند. این اذان دو و نیم دقیقه به طول انجامید. نمایندگان ۱۲ دین مختلف در این مراسم حاضر شدند و به دعا پرداختند. نمایندگان مسلمانان در این مراسم در حضور ترامپ به تلاوت قرآن پرداختند و اذان گفتند.

ژیلا صادقی مجری صداوسیما در یک لایو اینستاگرامی اظهارنظرهای جنجالی داشت. این مجری زن ضمن لعنت فرستادن به دونالد ترامپ، تاکید کرد که دو ماه دیگر به آمریکا می‌رود، چرا که زندگی‌اش آنجاست. صادقی در عین حال از آتش زدن جنگل‌های آمریکا تا دیدار با رهبر انقلاب و حسی که داشته، گفت.

سپند امیرسلیمانی با حضور در برنامه علی ضیا درباره نحوه آشنایی با مونا کرمی تا ازدواجشان را توضیح داد و نشان داد که در هر سنی می‌شود عاشق بود. او از شدت عشقش به مونا کرمی به گریه افتاد.
سازمان آگهی های پرسون