مدرس دانشگاه و دانشجوی دکتری علوم قرآن و حدیث طی یادداشتی، ضرورت تبیین صحنههای پیش روی انقلاب اسلامی از منظر معارف قرآنی را یادآور شده و از اساتید حوزه و دانشگاه، جامعه قرآنی و کارشناسان مذهبی خواسته است تا در این مقطع حساس، فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر این نیاز را جامه عمل بپوشانند.
ترامپ با حمله به افراد ترنس، وعده سرکوب و محروم کردن این گروه از افراد از حضور آزادانه در بخشهای مختلف زندگی عمومی در آمریکا از روز اول ریاستجمهوریاش را داد.
تارنمای آمریکایی «هیل» در مقالهای با اشاره به نقش اساسی انرژی ارزان در پیشبرد اهداف اقتصادی دونالد ترامپ نوشت که وی به همین منظور احتمالا رویکرد مذاکره را در رابطه با ایران در پیش خواهد گرفت.
پنتاگون در این باره اعلام کرد که ۱۱۰۰ نظامی دیگر نیروهای موقتی هستند که برای حفاظت از نیروهای اصلی، حمل و نقل و سایر نیازهای عملیاتی فوری در سوریه مستقر شدهاند.
فیلیپ لازارینی، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) خاطرنشان کرد، از ابتدای جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه ۱۴ هزار و ۵۰۰ کودک جان خود را از دست دادهاند.
در پی تداوم پشتیبانی نیروهای مسلح یمن از مقاومت فلسطین و تاکید بر ادامه عملیات نظامی علیه اهداف اسرائیل در دریای سرخ و سرزمینهای اشغالی تا زمان برقراری آتش بس در نوار غزه و رفع محاصره این منطقه، «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر اسرائیل در لفاظی های جدید خود، یمن را به حملات تجاوزگرانه شدیدی تهدید کرد.
رسانه اسپانیایی گزارش داد، رئیسجمهور منتخب آمریکا در پیامی به ولودیمیر زلنسکی از او خواسته به آتشبس و دست کشیدن از سرزمینهایی که در حال حاضر تحت کنترل روسیه هستند، فکر کند.
رئیس جمهور جدید آمریکا اتحادیه اروپا را تهدید کرده در صورتی که واردات انرژی از آمریکا را افزایش ندهد، بر واردات کالا از اتحادیه اروپا به آمریکا تعرفه اعمال خواهد کرد.
رئیس جمهور منتخب آمریکا روز یکشنبه گفت که ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه ابراز تمایل کرده است که در اسرع وقت با او دیدار و درباره جنگ در اوکراین گفت وگو کند.
طرح ترامپ برای تبدیل کانادا به ایالت پنجاهویکم آمریکا، چالشهای زیادی پیش رو دارد؛ از تفاوتهای فرهنگی- اقتصادی تا مسائل حقوقی که همه از رویایی بودن این طرح جنجالی نشان دارند.