جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

ترامپ در گفتگو با شبکه ان‌بی‌سی بیان کرد: آنها باید صورت‌حساب‌هایشان را بپردازند. قطعا خروج آمریکا از ائتلاف را بررسی می‌کنیم، مگر اینکه اعضا با ما عادلانه رفتار کنند.

نجیب میقاتی، نخست وزیر پیشبرد امور لبنان در تماس با فرمانده ارتش و فرماندهان دستگاه امنیتی این کشور بر اولویت کنترل بر وضعیت مرزی و دور نگه داشتن لبنان از پیامدهای رخدادها در سوریه تاکید کرد. وی از لبنانی‌ها خواست تا از اقدامات احساسی به ویژه در این زمان حساس که بر لبنان می‌گذرد، دوری کرده و عاقلانه رفتار کنند.
منابع خبری از انفجارهای متعدد در مناطق مختلف دمشق خبر دادند. سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل نیز اعلام کرد که نیروی هوایی این رژیم مرکز مطالعات علمی در دمشق را که بر روی برنامه‌های تسلیحاتی و موشکی کار می‌کرده، مورد حمله قرار داده است.

پایگاه خبری آکسیوس به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: ما بشار اسد را شنبه شب در حال خروج از دمشق ردیابی کردیم و فکر می‌کنیم که او قصد سفر به مسکو را داشت.

وزیر «بهره‌وری» دولت جدید آمریکا بدون اشاره مستقیم به تحولات سوریه، موضعی مشابه رئیس جمهور منتخب این کشور اتخاذ کرد.
در حالی که شبکه خبر پیش از این، عناصر تحریرالشام را مسلحین خوانده بود، پس از آن تصاویری از نمایش لگدمال شدن تصویر بشار اسد و پرچم سوریه و فلسطین را در این شبکه نشان داده شد که در ادامه مشاهده می‌کنید.

یون سوک یول رئیس جمهور کره جنوبی پس از تلاش ناموفق خود برای اعلام حکومت نظامی اضطراری در کره جنوبی که این کشور را وارد هرج و مرج سیاسی کرد و منجر به درخواست استیضاح وی شد، از مردم کره جنوبی عذرخواهی کرد.
سازمان آگهی های پُرسون