همزمان با ادامه محکومیتها علیه اقدام شیطانی سوزاندن قرآن در سوئد و موج انزجار از این عمل شنیع در جهان اسلام، هشتگ "تحریم کالاهای سوئدی" در پاکستان به ترند اول تبدیل شد.
استفان رادمیکر، دستیار سابق وزیر امور خارجه ایالات متحده
نه دولت آمریکا و نه اروپاییها نمیخواهند روند بازگرداندن تحریمها را آغاز کنند، زیرا این اعتراف به این است که تلاش آنها در دو سال و نیم گذشته برای متقاعد کردن ایران برای پیوستن مجدد به برجام شکست خورده است.
اتحادیه اروپا امروز با ادعای نقش داشتن چهار نهاد ایرانی در تولید و عرضه پهپادها به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین، آنها را به فهرست تحریمهای خود علیه ایران اضافه کرد.
وزیر امور خارجه روسیه روز سهشنبه در سخنانی گفت که اگر ناتو با توقف درگیریها در اوکراین مخالف است پس میخواهد بجنگد پس اجازه دهید بجنگد، ما برای این کار آمادهایم.
وزارت انرژی آمریکا پس از این که دو نهاد وابسته به این وزراتخانه، در یک حمله سایبری گسترده قربانی شدند، درخواست باج از هکرهای مرتبط با روسیه دریافت کرد.
چانگپنگ ژائو، مدیرعامل صرافی بایننس، در مورد اعتماد به تحلیلها و فرضیات منتشرشده توسط افراد ناشناس در توییتر که ادعا میکنند دلایل واقعی افت بازار را میدانند، هشدار داد.
استراتژیستهای بزرگترین بانک آمریکا با توجه به کاهش سهم دلار در ذخایر ارز خارجی نزد بانکهای مرکزی سراسر دنیا و تلاش اعضای بریکس برای تضعیف سلطه ارز آمریکا اعلام کردند نشانههایی از کنار گذاشتن دلار در اقتصاد دنیا به چشم میخورد.