نشست‌ها

پوشش نشست‌های با پُرسون؛ پوشش لحظه‌ای و مشروح مهم‌ترین همایش‌ها، جلسات و نشست‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ایران با تحلیل دقیق و گزارش‌های اختصاصی. از رویدادها عقب نمانید!

معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری مطرح کرد:

رسیدگی به بیش از ۴۱ هزار پرونده در حوزه کالاهای اساسی/ محکومیت 11 هزار میلیارد ریالی برای متخلفان

محمدحسن سرابیان، معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی از رسیدگی به بیش از ۴۱ هزار پرونده تخلف در حوزه کالاهای اساسی طی پنج‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ خبر داد؛ پرونده‌هایی که برای متخلفان بیش از 11 هزار میلیارد ریال محکومیت مالی به همراه داشته و همزمان با تشدید گشت‌های مشترک و افزایش مشارکت مردمی در نظارت بر بازار پیگیری شده است
رئیس سازمان بازرسی کل کشور گفت: گزارش‌هایی که از طریق سامانه ۱۳۶ واصل می‌شود، باید با دقت و سرعت رسیدگی شود؛ چرا که پاسخ به هنگام به مطالبات مردم، سرمایه اجتماعی کشور را افزایش می‌دهد.
از مهربانی ملی تا عدالت اعتباری؛ مسیر تحول بانک ملی در دولت وفاق ملی

قائم‌پناه معاون اجرایی رئیس جمهور: بانک ملی در رفع ناترازی‌ها و تأمین مالی تولید پیشگام است

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با قدردانی از کارنامه درخشان بانک ملی، این بانک را پیشگام در حمایت از تولید، خروج از بنگاه‌داری و حرکت به سوی بانکداری نوین دانست و تأکید کرد: نقش‌آفرینی فعال بانک‌ها به‌ویژه بانک ملی، شرط اساسی در تحقق تولید و اشتغال مولد است.
سید محمد حسینی رئیس کانون وکلای استان قزوین از ارائه سه هزار مشاوره حقوقی رایگان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این خدمات در قالب طرح‌های اجتماعی و فرهنگی همچون اورژانس وکیل و هر مدرسه یک وکیل ارائه شده است.
محمد نوذری استاندار قزوین در دیدار با دکتر محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور، تأمین آب شرب و کشاورزی، رفع مشکلات ارزی واحدهای صنعتی و بهبود خدمات درمانی را از اولویت‌های اصلی استان عنوان کرد.
رئیس قوه قضاییه گفت: آنچه مایه تعجب و شگفتی است آن است که عده‌ای راه‌حل رفع مسائل و مشکلات کشور را همان آمریکایی می‌دانند که سطر به سطر صفحات کتاب تاریخ، گواهی بر دغلکاری و جنایتکاری این رژیم علیه مردم ایران و منافع ملی ایرانیان است.
رئیس قوه قضائیه بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از دولت در حوزه مدیریت منابع آبی و مقابله با گرانفروشی و احتکار کالاهای اساسی تأکید کرد و خواستار همکاری تمامی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات مزمن کشور شد.
وزیر راه و شهرسازی گفت: صدور پروانه‌های ساختمانی پس از سال‌ها تأخیر از ۴۰۰ به ۷۰۰ هزار فقره رسیده، اما همچنان ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار فقره کسری باقی مانده که باید سریعاً جبران شود.
مشاور عالی وزیر بهداشت گفت: بخشی از حوادث رانندگی با تغییر رفتار رانندگان قابل پیشگیری است، اما برای کاهش آسیب‌ها و پیامدهای ناگوار باید زیرساخت‌ها و سایر دستگاه‌ها نیز اصلاح شود.
به گفته نماینده مردم لنگرود در مجلس از اختصاص یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی ‌برای بازسازی نیروگاه‌های برق، افزایش ۵ هزار مگاوات تولید برق و ‌احداث ۱۵ هزار مگاوات نیروگاه توسط بخش خصوصی خبر داد.
سازمان آگهی های پُرسون