از اردوی سرخپوشان تهرانی خبرمی رسد که یحیی گل محمدی و مربیان پرسپولیس مرتب به مدافعان و هافبک های دفاعی تیم خود در تمرینات یادآوری می کنند که مراقب مهدی قایدی باشند.
نایبرئیس هیات مدیره باشگاه فولاد با ابراز رضایت از عملکرد جواد نکونام در دو فصل حضورش در این باشگاه، گفت: از آذری خواستیم که برنامههای جواد نکونام را برای فصل آینده دریافت کند و اگر به توافق رسیدیم حتما در کنار او خواهیم ماند.
قطعا در هیچ جای جهان وقتی تیم فوتبالی در یک مسابقه مهم به گل می رسد، طرفدارانش ماتم نمی گیرند و طرفداران تیمی که گل خورده هم شادی نمی کنند. اما این اتفاق در تلویزیون ایران می افتد.
هروویه میلیچ مدافع سابق تیم استقلال با بیان اینکه شرط اول فرهاد مجیدی بازگشت او بوده است، از احمد مددی مدیرعامل باشگاه انتقاد کرد و گفت: مددی هنگام رفتن میخواهد استقلال را ضعیف کند.