جیدن جیمز فدرلین پانزده ساله، پسر بریتنی اسپیرز در مورد رابطه خود با مادرش با روزنامهنگار آمریکایی، دافنه باراک گفتگو کرد و این موضوع باعث ناراحتی مادرش شد.
وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: هر گردشگری حواشی خودش را دارد. اروپاییها میآیند، مسئله جاسوسبودن داریم. مثلا در فلان منطقه یک عکس میاندازند، دستگیر میشوند و باید دنبال داستان را بگیریم و پیگیری کنیم.
به مناسبت فرا رسیدن ایّام اربعین حسینی، همزمان با برگزاری اجتماع بزرگ اربعینیها، نمایشگاهی با هدف عرضه کالاهای فرهنگی خانواده و ملزومات سفر اربعین، از ۹ تا ۱۴ شهریور ماه در طبقه اول شبستان شرقی مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
انتشار تصاویر بدون حجاب از نیوشا مدبر، بازیگر سینما و تلویزیون که در سریال «کیمیا» نیز نقش آفرینی کرده بود در کشور ترکیه به سوژه کاربران فضای مجازی بدل شده است.