کشاورزی و دامداری

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس کشاورزی را در پرسون دنبال کنید.

احکام اجرایی ۳۲ راهبرد برای مدیریت بحران آب در جلسه شورای هماهنگی دولت و دانشگاه ابلاغ گردید. رئیس‌جمهور بر اهمیت کاهش ضایعات نان و گندم به عنوان یک اولویت ملی و تأثیر آن بر صرفه‌جویی در مصرف آب و هزینه‌ها تأکید نمود.
بر اساس اعلام اتحادیه مرکزی مرغداران میهن صادرات تخم مرغ دوباره آزاد شد.
رئیس فراکسیون کشاورزی پویا و امور عشایر مجلس تأمین به موقع نهاده‌های دامی با قیمت ثابت را اولین عامل کلیدی در کنترل قیمت‌ها دانست و گفت: مرغدار باید بتواند نهاده را با قیمتی مشخص در اختیار داشته باشد تا جوجه‌ریزی در زمان مناسب انجام شود. این موضوع مستقیماً بر ثبات یا کاهش قیمت نهایی اثرگذار است.
در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با اعلام آمادگی تیم‌های بازرسی برای نظارت بر میادین عرضه دام، از مردم خواست با توجه به خطر انتقال بیماری‌های مشترک انسان و دام مانند تب کریمه-کنگو، نکات بهداشتی را در خرید و ذبح دام رعایت کنند.
صندوق بیمه کشاورزی اعلام کرد که مراحل صدور مجوز و ارزیابی خسارت به صورت آنلاین و در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام خواهد شد. این تصمیم در نشست هیئت مقررات‌زدایی با حضور وزیر اقتصاد اتخاذ شد.
رئیس هیات‌ مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی مطرح کرد:

«نوی پو» بانک کشاورزی، مسیری تازه برای حمایت از تولیدکنندگان

رئیس هیات‌مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی با مثبت ارزیابی کردن طرح «نوی پو» بانک کشاورزی گفت: این طرح در شرایط فعلی به منزله تقویت حمایت‌های مالی از فعالان صنعت دام و طیور است و کمک موثری در زمینه تأمین نقدینگی و حفظ تولید به شمار می رود.
وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر نقش بخش خصوصی در تولید محصولات کشاورزی گفت: استمرار تولید در این بخش می‌تواند امنیت غذایی کشور را به‌صورت پایدار تضمین کند.
وزیر جهاد گفت: تامین امنیت غذایی در طول جنگ تحمیلی در کنار زحمات همه فعالان بخش کشاورزی، مدیون پیش‌بینی‌ها و مجوزهایی است که شهید لاریجانی در دوران دبیری شورای عالی امنیت ملی صادر کرده بود.
سرپرست مدیریت امور دام سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: این استان با اتکا به ظرفیت قابل‌توجه دامپروری خود، موفق شده است جایگاه ششم تولید شیر کشور را به دست آورد و ۵.۶ درصد از تولید ملی شیر را تأمین کند.
نایب‌رئیس اتحادیه باغداران تهران از بهبود وضعیت بازار گوجه‌فرنگی خبر داد و گفت این محصول هم‌اکنون با نرخ ۷۰ هزار تومان در خرده‌فروشی‌ها عرضه می‌شود که نشانه‌ای از حرکت بازار به سمت تعادل است.
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اعلام اینکه ذخایر گندم کشور برای تأمین نیاز نانوایی‌ها کافی است و هیچ نگرانی در این زمینه وجود ندارد، پیش‌بینی کرد که کشاورزان در سال زراعی جاری حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید کنند که از این میزان، ۱۰ میلیون تن به مراکز رسمی تحویل داده خواهد شد.
دبیر انجمن روغن نباتی کشور گفت: آمارها نشان می‌دهد در هفته‌های آتی اختلاف عرضه و تقاضا به دلیل افزایش واردات کاهش یابد.
سازمان آگهی های پُرسون