بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

نشست مجمع عمومی عادی سالانه بانک ملی ایران برای دوره مالی منتهی به ۲۹ اسفند سال 1401 با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رئیس مجمع، محمدجواد شریف‌زاده معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد، مدیرعامل، اعضای هیات مدیره و مدیران ارشد بانک ملی ایران و همچنین اکثریت اعضا و نمایندگان اعضای مجمع از سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهاد، وزارت صمت، وزارت رفاه و سازمان حسابرسی کل کشور برگزار شد.
زائران اربعین بخوانند؛

جزئیات بیمه اربعین ۱۴۰۲ اعلام شد

مدیرعامل بیمه میهن به عنوان بیمه‌گذار اربعین گفت: در این دوره سه سطح حق بیمه ۳۵، ۴۵ و ۵۵ هزار تومان تعیین شده که متقاضیان می‌تواند با ثبت نام در سامانه سماح و پرداخت مبلغ خود را در این سفر بیمه کنند.
طبق ابلاغ بانک مرکزی به بانک‌ها و موسسات اعتباری، اخذ هرگونه سپرده به عنوان وثیقه نقدی به هر عنوان قبل یا بعد از اعطای تسهیلات و همچنین کسر کردن کارمزد از اصل مبلغ تسهیلات توسط شبکه بانکی ممنوع است.
مدیر عامل بیمه ایران از کاهش زمان پرداخت خسارت حوزه بیمه های درمان بیمه ایران تا زیر 5 روز خبر داد که با راه اندازی سامانه پرداخت خسارت الکترونیکی حوزه بیمه های درمانی بیمه ایران و غیر حضوری شدن فرایند دریافت خسارت بیمه گذاران این رشته تحقق یافته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: استقلال بانک مرکزی در ایران بد تفسیر شده است، هدفگذاری با دولت است، اما ابزارها در اختیار بانک مرکزی است. نباید دچار افراط و تفریط شد. در ابتدای راه توسعه هستیم.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی در نامه ای به مدیرعامل بانک گردشگری، از حمایت و مشارکت در برگزاری دوره آموزشی بین المللی سه روزه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم تقدیر و تشکر کرد.
لازم به توضیح است همانگونه که در اطلاعیه دبیرخانه شورای فقهی بانک مرکزی نیز آمده است، "تسهیلات مرابحه به زائرین اربعین حسینی" با اصلاحات به‌ عمل آمده فاقد هرگونه ایراد شرعی می‌باشد.
با استفاده از ظرفیت 45 بخش ارزی در تهران و شهرستان‌ها صورت می‌گیرد:

بانک تجارت میزبان زائرین اربعین برای خرید ارز

بانک تجارت همزمان با آغاز عزیمت زوار امام حسین (ع) به عتبات عالیات در اربعین حسینی، فرآیند فروش ارز به مسافرین را بدون اخذ کارمزد از متقاضیان آغاز می‌کند.
اعتماد نوشت:بانک‌ها ناتراز هستند. علت چیست؟ توضیح رییس کل بانک مرکزی این است که «نزدیک ۹۰درصد از ناترازی بانک‌ها از نوع ورشکستگی (بدهی‌ها بیشتر از دارایی‌ها) نیست، بلکه از نوع عدم نقدینگی است. بدین معنا که بانک‌ها بخش عمده‌ای از منابع‌شان به دارایی تبدیل شده و لذا با چالش نقدینگی رو به‌رو شده‌اند. از این منظر، نظام بانکداری در ایران به دلیل تبدیل منابع به دارایی، نقدینگی لازم را دراختیار ندارد.»
سازمان آگهی های پرسون