پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

محمدرضا تابش رئیس هیات‌مدیره چادرملو نوشت:

تردید ممنوع: گذار سبز، تنها راه بقای صنعت فولاد

صنعت فولاد ایران با مزیت فناوری‌های DRI–EAF و دسترسی به گاز طبیعی و انرژی‌های تجدیدپذیر، پتانسیل بالایی برای تولید کم‌کربن دارد، اما مصرف بالای انرژی و ضعف در مدیریت داده و شبکه، بزرگ‌ترین چالش این مسیر است؛ اصلاحات انرژی‌محور و دیجیتال‌سازی زنجیره فولاد، تنها راه کاهش هزینه‌ها و حفظ رقابت در بازار جهانی کم‌کربن است.
سید محی‌الدین حسینی ارسنجانی فعال رسانه‌ای نوشت:

عذرخواهی ممنوع! واژه‌ای غریب در قاموس مدیریت ایرانی!

در بسیاری از کشورهای پیشرفته، مدیران در صورت خطا یا اشتباه، یا عذرخواهی می‌کنند و یا از سمت خود کناره‌گیری می‌کنند تا اعتماد عمومی حفظ شود. اما در ایران، فرهنگ عذرخواهی هنوز جایگاهی جدی ندارد و تداوم این رویه، نه تنها اعتماد مردم را کاهش می‌دهد، بلکه زمینه‌ساز نابرابری و ضعف پاسخ‌گویی در نظام مدیریتی کشور شده است.
در آیین تجلیل از پرستار نمونه کشور صورت گرفت:

محبوبه زواری، پرستار مشهدی پرستار نمونه کشور شد

"محبوبه زواری" پرستار بیمارستان تأمین اجتماعی ۱۷ شهریور مشهد با ۱۳ سال سابقه خدمت در بخش زنان و زایمان، به عنوان پرستار نمونه کشور در سال ۱۴۰۴ انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت
پُرسون پیام تسلیت صادر کرد:

احمد سعادتمند دار فانی را وداع گفت

احمد سعادتمند، مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال و باشگاه بانک سرمایه، ساعاتی پیش پس از تحمل دوره‌ای از بیماری سرطان، در ۶۱ سالگی درگذشت.
امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال، از آغاز رایزنی وزارت ورزش با وزارت صمت برای جذب اسپانسر ویژه تیم ملی در جام جهانی خبر داد و اعلام کرد که تیم ملی به‌زودی با حمایت مستقیم دولت و دیدار با رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان خود را برای بزرگ‌ترین تورنمنت فوتبال آماده می‌کند.
رقابت‌های بوکس بازی‌های آسیایی جوانان در منامه بحرین با شگفتی‌سازی نمایندگان ایران ادامه یافت؛ جایی که دو بوکسور پسر کشورمان به فینال رسیدند و چهار مدال برنز از جمله نخستین مدال‌های تاریخ بوکس بانوان ایران در عرصه بین‌المللی به دست آمد.
کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، در جریان سفر خود به افغانستان از توافق دو کشور برای ازسرگیری پروژه نوسازی علائم مرزی، اجرای کامل معاهده ۱۳۵۱ هیرمند و تسهیل تبادل زندانیان خبر داد. وی گفت: نشست کمیساران آب ایران و افغانستان به‌زودی در تهران برگزار خواهد شد.
غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی، در دیدار با مجمع نمایندگان استان اصفهان از تعهد دولت چهاردهم برای احیای زاینده‌رود خبر داد و تأکید کرد: با همکاری نهادهای مرتبط و استفاده از دانش نوین، شاهد بازگشت حیات به این رود و رونق دوباره کشاورزی در اصفهان خواهیم بود.
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، از توافق راهبردی میان پاکستان و عربستان سعودی استقبال کرد و آن را گامی در جهت تقویت همبستگی جهان اسلام دانست. او تأکید کرد که برای حل مسائل منطقه‌ای، دوران سخنرانی گذشته و اکنون زمان عمل و همکاری فرا رسیده است.
روزنامه هم‌میهن در اقدامی جنجالی، پرونده‌ای قضایی علیه پژمان جمشیدی را به صفحه اول خود کشاند؛ اقدامی که نه تنها با قانون مطبوعات هم‌خوانی ندارد، بلکه مصداق محاکمه در رسانه و نقض آشکار اصل برائت و حقوق شهروندی است. انتشار یک‌طرفه ادعاهای تأییدنشده، پرسشی جدی را پیش روی افکار عمومی قرار داده است: مرز میان اطلاع‌رسانی و قضاوت در رسانه کجاست؟
سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر امور خارجه ایران، در سومین کنفرانس بین‌المللی امنیت اوراسیا در مینسک هشدار داد که قوانین بین‌المللی و صلح جهانی با تهدید مواجه هستند و بسیاری از کشورها بخش قابل‌توجهی از تولید ناخالص داخلی خود را به صنایع دفاعی اختصاص داده‌اند. وی همچنین آمادگی ایران برای گسترش همکاری‌های راهبردی با روسیه، بلاروس و دیگر کشورها را اعلام کرد.
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز جاری اعلام کرد که حماس به دلیل حمله به نظامیان رژیم صهیونیستی و نقض توافق بازگرداندن اجساد اسرا، بهای سنگینی خواهد پرداخت. در همین حال، سازمان دفاع مدنی غزه از کشته شدن دو نفر و زخمی شدن چند کودک در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خانه در محله الصبره خبر داد.
قدرتی که آبرویتان را حفظ می‌کند؛

دعا و آیه قرآنی برای عزت و احترام

در زندگی هر فرد، گاهی با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شویم که می‌تواند اعتبار و آبروی ما را تهدید کند. در این شرایط، دعا به‌عنوان پناهگاهی روحی، آرامش و حفاظت از شخصیت و شأن فرد را فراهم می‌کند. در ادامه، مجموعه‌ای از دعاهای مأثور و آیات قرآنی برای حفظ آبرو معرفی شده‌اند.
ایروانی در مجمع عمومی سازمان ملل:

تحریم‌های یک‌جانبه آمریکا علیه کوبا باید لغو شود

نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، ضمن تأکید بر مخالفت با یک‌جانبه‌گرایی، تحریم‌های اقتصادی، تجاری و مالی آمریکا علیه کشورهای مستقل از جمله کوبا را غیرانسانی خواند و خواستار پایان فوری آن شد.
صندوق بین‌المللی پول هشدار داده است که آمریکا در مسیر ثبت بزرگ‌ترین افزایش بدهی در میان اقتصادهای پیشرفته قرار دارد و برای نخستین بار در این قرن، نسبت بدهی‌اش به تولید ناخالص داخلی از ایتالیا و یونان پیشی خواهد گرفت.
مطالعات نشان می‌دهد بیش از ۹۴ درصد افراد به میزان کافی ویتامین D مصرف نمی‌کنند و تقریباً نیمی از جمعیت جهانی دچار کمبود منیزیم هستند. علاوه بر این، ۴۴ درصد مردم به اندازه کافی کلسیم دریافت نمی‌کنند. این کمبودها می‌تواند سلامت بدن را تحت تأثیر قرار داده و روند پیری را تسریع کند.
جمعی از تشکل های تامین کننده تجهیزات پزشکی و دارویی ایران در بیانیه ای تاکید کردند:

قدردان نقش موثر شرکت بازرگانی نفت ایران(nico) در کاستن از رنج بیماران تحریمی هستیم

در پی تشدید تحریم‌های ظالمانه علیه بخش سلامت کشور، جمعی از تشکل‌های تأمین‌کننده دارو و تجهیزات پزشکی با صدور بیانیه‌ای از تلاش‌ها و همکاری‌های مؤثر شرکت بازرگانی نفت ایران (NICO) در تسهیل واردات اقلام حیاتی و کاهش رنج بیماران قدردانی کردند. در این بیانیه، عملکرد این شرکت "نمادی از مسئولیت‌پذیری ملی و تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب در کاستن از رنج بیماران" توصیف شده است.
بازار سهام امروز سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ با جهشی پرقدرت همراه شد و شاخص کل با رشد ۴۸ هزار و ۳۱ واحدی در سطح ۳ میلیون و ۱۷۵ هزار واحد قرار گرفت. ورود بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی و افزایش محسوس تقاضا در دقایق پایانی، نشان داد موج صعودی بورس هنوز متوقف نشده است، هرچند نشانه‌هایی از احتیاط در نیمه دوم معاملات به چشم می‌خورد.
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی امروز دو حمله هوایی به شمال و جنوب نوار غزه انجام دادند و همزمان انفجارهای شدیدی شهر غزه را لرزاند. مناطق شرق دِیر البلح در مرکز این باریکه نیز زیر حملات توپخانه‌ای قرار گرفت. شدت حملات باعث افزایش نگرانی‌ها از تشدید بحران انسانی و امنیتی در غزه شده است.
جنگنده‌های رژیم صهیونیستی امروز دو حمله هوایی به شمال و جنوب نوار غزه انجام دادند و همزمان انفجارهای شدیدی شهر غزه را لرزاند. مناطق شرق دِیر البلح در مرکز این باریکه نیز زیر حملات توپخانه‌ای قرار گرفت. شدت حملات باعث افزایش نگرانی‌ها از تشدید بحران انسانی و امنیتی در غزه شده است.
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، امروز ۶ آبان در محل شورای عالی امنیت ملی میزبان سید محسن نقوی، وزیر کشور پاکستان، و هیأت همراه بود. محور اصلی این دیدار، بررسی راهکارهای ارتقای روابط دوجانبه در سطحی راهبردی و افزایش هماهنگی‌های منطقه‌ای بود.
عباس صوفی، عضو کمیسیون عمران مجلس، با انتقاد از عملکرد وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در اجرای سیاست عبور از بنگاه‌داری، تاکید کرد که کوتاهی در واگذاری امور به مردم مانع بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی و مولدسازی شده و رشد واقعی اقتصاد را به تأخیر انداخته است.
عوامل دخیل در حمله تروریستی به پاسگاه انتظامی گوهرکوه شهرستان تفتان با تلاش نیروهای امنیتی و انتظامی استان شناسایی و دستگیر شدند. این افراد در بازجویی‌های اولیه به نقش مستقیم خود در کمین ناجوانمردانه علیه کارکنان انتظامی اعتراف کردند.
سازمان آگهی های پُرسون