پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

زیدآبادی در واکنش به شناسایی سومالی لند از سوی اسرائیل نوشت: شورهای منطقه راه کنترل اسرائیل را عقب نشاندن آن به مرزهای سال 1967 می‌دانند، حرکتی که از سوی نزدیک به تمام کشورهای جهان مورد حمایت است، اما جمهوری اسلامی و گروه‌های متحدش بر سیاست "نابودی اسرائیل" پافشاری می‌کنند.
این مطلب از رئیس ‌جمهور پزشکیان بسیار شنیده شده است که بودجه دستگاه‌های بی‌خاصیت باید قطع شود. سخن بسیار درستی است ولی افسوس که پشتوانه عملی ندارد.
همان‌طور که انتظار می‌رفت، پاسخ مثبت چندی‌پیش سعید جلیلی به دعوت برای مناظره از سوی حسن روحانی، رئیس‌جمهور اسبق کشورمان، موجب نشد که چنین مناظره‌ای برگزار بشود و همین امر به این شائبه در اذهان عموم دامن زد که جلیلی اهل مناظره نیست و این اعلام آمادگی فقط اقدامی نمایشی بوده‌ است.
در میانه‌ی بحران اقتصادی، فرسایش اجتماعی و آینده‌ای که هر روز مبهم‌تر می‌شود، پرسشی آرام اما خطرناک در ذهن بخشی از جامعه شکل گرفته است؛ پرسشی که در حالت عادی نباید حتی قابل طرح باشد: اگر دولت و مجلس نبودند، وضعیت کشور بدتر از امروز می‌شد؟
در پی افزایش شاخص آلودگی هوا و پایداری شرایط جوی، کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوا با تعطیلی تمام مراکز پیش‌دبستانی و مهدهای کودک شهر ساوه برای روز یکشنبه موافقت کرد و محدودیت‌ها و توصیه‌های بهداشتی ویژه‌ای را اعلام کرد.
ماه پربرکت رجب از جایگاه ویژه‌ای در معارف اسلامی برخوردار است و روایات فراوانی بر فضیلت روزه‌داری در این ماه تأکید دارند؛ اعمالی که از روز نخست تا پایان ماه، آثار معنوی گسترده‌ای برای روزه‌داران به همراه دارد.
وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر اولویت داشتن این وزارتخانه در دولت، از ممنوعیت برگزاری همایش‌های پرهزینه، آغاز گام دوم نهضت توسعه عدالت آموزشی، اجرای صرفه‌جویی حداکثری و تصویب آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان خبر داد.
معاون اول رئیس‌جمهور با صدور پیامی، درگذشت بهرام بیضایی هنرمند برجسته و ماندگار سینما و تئاتر ایران را تسلیت گفت و تأکید کرد که نام و اندیشه این هنرمند بزرگ، فراتر از زمانه خود، برای همیشه در حافظه فرهنگی ایران باقی خواهد ماند.
ولی‌الله سیف رئیس کل اسبق بانک مرکزی نوشت:

مدیریت تقاضای ارز؛ حلقه مفقوده سیاست‌گذاری در اقتصاد ایران

در شرایطی که اقتصاد ایران با محدودیت ساختاری منابع ارزی روبه‌روست، تمرکز سیاست‌گذاری همچنان بر مدیریت عرضه باقی مانده و سمت تقاضا عملاً نادیده گرفته شده است؛ غفلتی که به تشدید فشار بر بازار ارز، فرسایش منابع و ماندگاری شوک‌های ارزی منجر شده است.
در پی هشدارهای هواشناسی درباره بارش برف، باران و کاهش محسوس دما، تمامی مدارس شهرستان سنندج فردا یکشنبه ۷ دی‌ماه ۱۴۰۴ با موافقت فرماندار و به پیشنهاد ستاد مدیریت بحران، به‌صورت غیرحضوری فعالیت خواهند کرد؛ با این حال امتحانات نهایی پایه دوازدهم طبق برنامه برگزار می‌شود.
پرسپولیسِ اوسمار برگشت؛

قهرمانی فقط یک شرط دارد

اوسمار ویرا در مدت‌زمانی کوتاه، پرسپولیسِ دور از ثبات ابتدای فصل را به تیمی منظم، باانگیزه و دوباره مدعی قهرمانی تبدیل کرده است؛ عملکردی که علاوه بر بهبود نتایج، پیامی شفاف برای مدیران باشگاه دارد: ادامه این مسیر موفق بدون تقویت ترکیب، دشوار خواهد بود.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان با انتشار پیامی به مناسبت سالروز ترور بی‌نظیر بوتو، نخست‌وزیر پیشین و رهبر فقید این کشور، ضمن گرامیداشت یاد او، بر ماندگاری میراث سیاسی و انسانی این چهره تأثیرگذار در تاریخ پاکستان و منطقه تأکید کرد.
محرم نویدکیا سرمربی سپاهان پس از پیروزی تیمش مقابل چادرملو با وجود کسب سه امتیاز، از کیفیت پایین بازی انتقاد کرد و گفت تیمش برای رسیدن به قهرمانی باید در دیدارهای سخت هم یاد بگیرد نتیجه بگیرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به آمار نگران‌کننده تلفات جاده‌ای در کشور، شیوه‌نامه تشکیل «کمیته فنی سلامت و ایمنی ترافیک» را به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد؛ اقدامی که با هدف کاهش مرگ‌ومیر، کنترل آسیب‌های جسمی و روانی و تقویت هماهنگی بین دستگاه‌های مسئول انجام می‌شود.
دهان و دندان همواره در معرض آلودگی‌ها، باکتری‌ها و مواد غذایی قندی قرار دارند؛ عواملی که در صورت بی‌توجهی می‌توانند به ایجاد حفره‌های دندانی و در نهایت پوسیدگی منجر شوند. پوسیدگی دندان یکی از شایع‌ترین مشکلات سلامت دهان است که در صورت عدم درمان، عوارض جدی و جبران‌ناپذیری به همراه دارد.
یک متخصص روان‌پزشکی با تأکید بر نقش عوامل محیطی، خانوادگی و اجتماعی در سلامت روان، گفت: اختلالات روانی حاصل تعامل پیچیده عوامل زیستی، روانی و اجتماعی هستند و نادیده گرفتن هر یک از این ابعاد می‌تواند به افت عملکرد فردی، شغلی و خانوادگی منجر شود.
سازمان آگهی های پُرسون