پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

دادستان استان کهگیلویه‌ و بویراحمد:

نارضایتی مردم نتیجه تأخیر در ترخیص خودروهاست

دادستان مرکز استان کهگیلویه‌وبویراحمد با انتقاد از طولانی شدن روند تعیین تکلیف خودروهای توقیفی، تأکید کرد که اطاله در فرآیند ترخیص این وسایل نقلیه، موجب نارضایتی عمومی و تضییع حقوق شهروندان شده و باید هرچه سریع‌تر ساماندهی شود.
وزیر امور خارجه ایران با تأکید بر نقش تعیین‌کننده کشورهای منطقه در تحولات افغانستان گفت: صلح و ثبات پایدار در افغانستان و منطقه تنها از مسیر همگرایی منطقه‌ای و بدون دخالت نیروهای فرامنطقه‌ای و خارجی امکان‌پذیر است.
همراه اول با حضوری فعال در هفتمین نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی (تستا)، تازه‌ترین نیازها و راهکارهای فناورانه خود را با تکیه بر بومی‌سازی و توان شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به نمایش گذاشت
دبیرکل حزب جمهوری:

توسعه بدون تحزب یک توهم است

دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی با تأکید بر ضرورت تحزب در حکمرانی، گفت توسعه و پیشرفت کشور بدون پذیرش نظام حزبی امکان‌پذیر نیست و بی‌توجهی به نقش احزاب قدرتمند، می‌تواند زمینه‌ساز استبداد و فساد در ساختار سیاسی شود.
وزیر نفت با تأکید بر تداوم فروش نفت ایران اعلام کرد شرایط فروش نفت کشور مشابه دوران قبل از اسنپ‌بک است و نوسانات احتمالی در میزان فروش، ناشی از پویایی بازار جهانی نفت است، نه محدودیت در امکان فروش.
فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر جایگاه راهبردی نداجا، این نیرو را حیاتی و تعیین‌کننده دانست و گفت آنچه امروز در عرصه دریا رقم می‌خورد، حاصل همت، اراده، دانش و ایمان است؛ مسیری که با همراهی هنر و روایت، ماندگارتر خواهد شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه با تأکید بر پایان‌یافتن اعتبار قطعنامه ۲۲۳۱ از نگاه جمهوری اسلامی ایران، اقدام سه کشور اروپایی را سیاسی، غیرمشروع و مغایر با اصول حقوق بین‌الملل دانست و هشدار داد این رویکرد می‌تواند شکاف‌های حقوقی در شورای امنیت سازمان ملل را تشدید کند.
در شهرک شهید خراسانی اردبیل اتفاق افتاد:

پروژه مسکن ملی با حمایت اقتصادنوین سرعت گرفت

بانک اقتصادنوین با مشارکت در تأمین مالی پروژه نهضت ملی مسکن در شهرک شهید خراسانی اردبیل، قدم بزرگی در مسیر ساخت ۲ هزار و ۱۴۴ واحد مسکونی برداشته است. مدیرکل راه و شهرسازی استان تأکید کرد، همکاری بانک‌های عامل و واریز به‌موقع آورده متقاضیان نقش مهمی در سرعت‌بخشی و کاهش هزینه‌های ساخت دارد.
پسکوف با بیان اینکه روسیه کشوری است که در آن یاد وحشت جنگ جهانی دوم و دستاوردهای نجات اروپا از فاشیسم با دقت حفظ می‌شود، گفت دبیرکل ناتو وقتی در مورد جنگ جهانی دوم و مقدمات جنگ اظهاراتی می‌کند، نمی‌فهمد در مورد چه چیزی صحبت می‌کند.
کامران فانی متولد ۲۵ فروردین سال ۱۳۲۳ در قزوین‌ بود که روز شنبه، ۲۲ آذرماه از دنیا رفت. او مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد کتابداری‌ داشت و در سال ۸۲ به عضویت پیوسته شورای فرهنگستان زبان و ادب فارسی درآمد.
مؤمنی تاکید کرده است، استانداران، با بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها به ویژه صداوسیما برای اعلام هشدارها و آگاهی‌بخشی به مردم، با بسیج تمامی دستگاه‌های خدمت‌رسان و نیروهای امدادی، اهتمام لازم را برای مدیریت شرایط پیش رو داشته باشند.
عضو اتاق ایران گفت: بدون مدیریت تنش آبی، آلودگی هوا حل نمی‌شود. تعطیلات زمستانی کوتاه‌مدت کمک‌کننده است و افزایش قیمت‌ها باید صرف توسعه زیرساخت انرژی شود، نه هزینه جاری.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در سال ۱۳۸۲ و همزمان با آغاز شهرداری احمدی‌نژاد، دستور دادم فرش‌ها و پذیرایی تشریفاتی از دفاتر شهرداری جمع‌آوری شود و این دستور در همه مناطق اجرا شد.
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد که از فردا (۲۴ آذرماه) تا پایان هفته در بعضی ساعات در دامنه‌ها و ارتفاعات بارش پراکنده برف و باران و مه و در ارتفاعات بالادست بارش برف و کولاک دور از انتظار نیست.
سازمان آگهی های پُرسون